Nytt kongelig bryllup på gang?

Foto: Getty Images.

Har Prins Harry endelig fått tillatelse av Dronningen til å fri til Meghan Markle? Og kan vi snart se frem til enda et kongelig brullyp? Det er ihvertfall ingen tvil om at prinsen og den amerikanske TV-stjernen har noe seriøst på gang...

Publisert Sist oppdatert

Prins Harry har tatt med sin skuespillerkjæreste til det samme stedet som Prins William fridde til Kate...

Paret ble spottet på flyplassen i Sør Afrika den 4. August, samme dato som Meghan Markle fylte 36 år. Her har de to turtelduene, ifølge kildene blant annet kost seg med en romantisk båttur og gåtur i bushen hvor de også campet i det fri under stjernehimmelen. Litt av en romantiker han Harry!

https://www.instagram.com/p/BXdjZQtDPim/?taken-by=royalfamilynews

Meghan Markle kan ifølge flere medier snart kalle seg prinsessen av England, en kilde har nylig avslørt at Prins Harry allerede har fått dronningens tillatelse:

”Slik det ser ut nå, vil forlovelsen finne sted i år. Harry har fått tillatelse fra dronningen til å fri til Meghan, han har allerde hatt samtalen med hennes majestet,”forteller kilden i følge ELLE.com.

Og Prins Harry har faktisk nødt til å få tillatelse fra Dronningen før han kan gå ned på kne siden han på nåværende tidspunkt er den femte i rekken til å overta tronen.

Det første offentlige arrangementet paret deltok på sammen, var polotuneringen ’Audi Polo Challenge’ i Cowarth Park Polo Club tidligere i år. Senere har den vakre skuespilleren vært Harrys+1 når hans beste venn giftet seg i Jamaica. Meghan var også invitert til hertuginnen Pippa Middletons bryllup som ble holdt den 2

Ville ikke stjele oppmerksomheten:

Under Pippa Middelthons bryllup valgte Meghan å være hjemme på Kensington Palace for ikke å stjele for mye oppmerksomhet fra bruden. Ryktene skal derimot ha det til at prins Harry kjørte de 10 milene tilbake etter vielsen for å hente sin kjære og ta henne med på festseremonien etterpå.

Flere har sett Meghan Markle og Prins Harry fly frem og tilbake mellom prinsens kongelige hjem og Toronto, hvor TV-stjernen filmer den populære serien, Suits. I lengre tid har det derfor versert rykter om at den vakre amerikaneren, bedre kjent som Rachel i Suits, snart flytter inn i Harrys leilighet på Kensington Palace.

En snarlig forlovelse vil derfor ikke være helt utenkelig.

Kilde: ELLE.DK

Powered by Labrador CMS