Vi har et nytt it-tilbehør øverst på ønskelisten

Det nye it-tilbehøret!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Samsung.

Vi har et nytt it-tilbehør på ønskelisten, og denne gangen er det ikke snakk om en veske eller et par sko. Dette tilbehøret handler om mer enn bare styling, det handler om kreativitet, muligheten til å utfolde seg, og å ha det gøy med innhold. Øverst på vår ønskeliste nå finner du en Samsung Galaxy Z Flip3 5G!

Det nye it-tilbehøret

First things first: Designet! Denne telefonen er rett og slett chic, og ser ut som et lekkert tilbehør. Vi elsker at den kan brettes sammen (for hvem er ikke litt nostalgiske over den ikoniske klapptelefonen?) og at den er så nett og liten at den passer i alle vesker – og i lommene på jeansen!

Dette er en telefon som både er liten og stor på samme tid. Liten på størrelse, men stor på muligheter og kapasitet med sin lynraske 5G-hastighet!

Likevel er skjermen stor, og har en helt eksepsjonell bildekvalitet! Du har også muligheten til å justere skjermen, og tilpasse vinkel etter behov. Og for deg som ønsker å ta selfien til et nytt nivå, så har Samsung Galazy Z Flip3 er fantastisk funksjon:

Første steg er å finne et motiv, og stille opp telefonen i selfie-modus med riktig utsnitt. Deretter gjør du deg camera ready og inntar positur. Så klapper du hendene sammen, et voila – mobilen vil reagere på klappet og knipse et bilde!

Med andre ord er dette den perfekte mobilen for deg som er kreativ og elsker å skape innhold! En av de mest inspirerende og kreative vi vet om på Instagram, er Nina Sandbech, og vi fikk bli med inn i hennes fargerike garderobe da hun skulle velge ut årets nyttårs-look sammen med sin Samsung Galaxy Z Flip3.

Nina har, i likhet med oss, også lagt sin elsk på denne telefonen.

– Jeg elsker at den er liten og enkel å ta med seg overalt. Passer perfekt i små vesker, men allikevel har en stor skjerm når man flipper den ut!

Bli med inn i skapet med Nina Sandbech og Samsung Galaxy Z Flip 3 her!

The final look ble foreviget med Samsung Galaxy Z Flip3 – hvor fin er ikke denne bildekvaliteteten?

Foto: Samsung Galaxy Z Flip3

Eksklusivt for ELLE

Samsung ønsker å inspirere alle til å være kreative og skape fantastisk innhold, og tilbyr derfor en eksklusiv rabatt til deg! Med rabattkoden: ELLE20 får du 20% hos Samsung frem til 31. desember 2021. Rabattkoden kan brukes hos samsung.com/no og gjelder Samsung Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3. Clear Cover kjøpes separat på samsung.com/no (inngår ikke i tilbudet).

Powered by Labrador CMS