kultur

Nytt på Netflix i februar

Netflix februar 2023

Dette er hva du har å glede deg til!

Publisert Sist oppdatert

Trenger du noen serietips eller noe bra å se på? Det er så mange serier vi gleder oss til fremover, og dette er hva du kan glede deg til på Netflix i februar.

Les også: Seriene vi strømmer i 2023

Nytt på Netflix i februar

Murdaugh-drapene – En sørstatsskandale

Tragediene rundt Murdaugh-familien er mange – I disse dager sitter far Aleks Murdaugh på tiltalebenken etter at kona og sønnen Paul ble funnet drept i 2021. Men det ender (starter) ikke der, før Paul Murdaugh ble funnet drept, var han mistenkt for å ha drept sin venn Mallory Beach – uten at det ble tatt ut noen tiltale mot han. Kan drapet på Paul ha noe med Mallory å gjøre? Og hvorfor er det så mange skandaler knyttet opp mot denne mektige amerikanske sørstats-familien?

Dokumentarserien har premiere 22. februar.

The Exchange

Kuwait på 80-tallet var ikke enkelt for en kvinne, men to kvinner prøver å bli pionerer på det nådeløse aksjemarkedet og gjør opprør mot den korrupte gutteklubben.

Denne serien er inspirert av virkelige hendelser!

Outer Banks Sesong 3

Nye eventyr bringer "Pogues" til Karibia og langt utover når vennene blir dratt inn i en farlig rivals jakt på en legendarisk tapt by.

Serien har premiere 24. februar.

YOU Sesong 4 – Del 1

Penn Badgley er tilbake i sin rolle som Joe, og denne gangen har han bestemt seg for å starte på nytt i London og lover å begrave fortiden og være sitt beste jeg. Men på den steinete veien til forløsning begynner en ny besettelse å ta tak.

Har du enda ikke fått med deg denne serien, har du virkelig noe å glede deg til.

Sesong 4 del 1 har premiere 9. februar og del 2 kommer 9. mars.

Formula 1: Drive to Survive: Sesong 5

I denne serien får vi være med Formel 1-sjåfører, managere og teameiere og deres liv både på og utenfor banen. Nå er snart en ny sesong av denne populære serien tilbake igjen.

Serien har premiere 24. februar, men du kan se de fire første sesongene her!

Red Rose

En gruppe tenåringer må overleve en sommer med terror etter å ha lastet ned en app som stiller farlige krav med dødelige konsekvenser.

Fra skaperen av Sex Education!

Serien har premiere 15. februar.

Who Were We Running From?

Med en smertefull fortid lever en mor som en navnløs flyktning med datteren sin mens de gjør hoteller til deres hjem og ser på alle andre som en trussel.

Serien har premiere 24. februar.

Loven ifølge Lidia Poët

Torino på slutten av 1800-tallet. Lidia har ikke lov til å praktisere jus, men forbereder seg allikevel på å kjempe mot rettens avgjørelse. Inspirert av den sanne historien om Lidia Poët, Italias første kvinnelige advokat.

Vi får litt The Gilded Age-feeling av denne serien, og gleder oss til å strømme den!

Serien har premiere 15. februar.

Triptykon

Rebecca får vite at hun ble skilt fra sine to identiske søstre ved fødselen, og legger ut på en farlig reise for å finne sannheten om opphavet sitt.

En spennende meksikansk thriller, basert på virkelige hendelser.

Serien har premiere 22. februar.

Powered by Labrador CMS