Trenger du noe å se på i helga?

Foto: Netflix

Tre serier vi digger akkurat nå!

Publisert Sist oppdatert

Serietips januar 2020: Vi er så i seriemodus i ELLE-redaksjonen akkurat nå! Og denne helgen har vi tre litt jentete anbefalinger til dere...

Noen flere som savner å se noen romantiske og søte serier, som gir en skikkelig good feeling? Da bør du se disse!

Serietips januar 2020

Spinning Out

Kat Baker har holdt på med isdans hele sitt liv, men etter en fatal ulykke, blir hun livredd og mister helt troen på seg selv. Hun er i ferd med å gi opp sporten, da hun blir tilbudt en ny sjanse. Men har hun nok guts til å satse alt på nytt?

Denne serien byr på både familiedrama, kjærlighet, sorg og spenning. Vi venter allerede i spenning på sesong 2! Om den kommer...

Du finner serien her!

Virgin River

Mel flytter til den lille landsbyen Virgin River for å komme seg vekk fra sitt gamle liv i Los Angeles. Å være storby-jente i en liten landsby, byr fort på problemer, men bartenderen Jack er til god jobb.

Det vi likte best ved denne serien, var alle de herlige personlighetene man møter. Serien er varm, morsom og byr selvfølgelig på romantikk.

Vi storkoste oss med denne serien!

Du finner serien på Netflix!

Skjebnebrannen

Denne serien er basert på en sann historie!

Om våren 1897, skal en skjebnesvanger brann på en basar i Paris, ta livet av 120 stykker og skade flere hundre. De fleste kvinner. Denne serien følger tre kvinner og deres liv etter brannen som forandret livene deres for alltid.

Vi anbefaler å se denne franske serien med original tale, men den finnes også på engelsk, for de som ønsker det.

Du finner serien her!

Les også: Dette er seriene vi vil se i januar!

Powered by Labrador CMS