Hun spiller prinsesse Diana i The Crown

Men når vil vi få et glimt av prinsessen i serien?

Publisert Sist oppdatert

Prinsesse Diana The Crown: Fans av The Crown har lenge spekulert i når prinsesse Diana vil dukke opp på i serien.

Prinsesse Diana ble hele verdens moteprinsesse da hun giftet seg med prins Charles i 1981 - og hun er fremdeles å regne som et av verdens største moteikoner, selv 20 år etter sin død.

Men livet til prinsesse Diana fikk en brå avslutning da hun døde i en bilulykke i 1997 og det har vært mange spekulasjoner rundt livet hennes som en del av den britiske kongefamilien.

Her er alt vi vet om prinsesse Diana i serien The Crown.

Hun spiller prinsesse Diana i The Crown


I april kunne Netflix bekrefte at Emma Corrin, en nykommer i skuespillerbransjen, har fått tildelt rollen som prinsesse Diana i serien The Crown.

I en pressemelding sier Corrin følgende om sin rolle som prinsesse Diana i serien:

– Jeg har hatt dilla på serien siden begynnelsen, og det at jeg faktisk skal få lov til å være en del av casten er helt surrealistisk. Prinsesse Diana var et ikon som har satt dype spor etter seg. Å lære mer om hennes karakter gjennom Peter Morgan har vært en fantastisk opplevelse!

https://www.instagram.com/p/BwCnHj9n7oZ/?utm_source=ig_embed

Når vil Diana debutere i The Crown?

I 2016 var det snakk om at Diana ville bli introdusert for serien i slutten av sesong 3, og at hun ville ha en stor rolle i den fjerde sesongen. Og det kan stemme med tanke på at sesong 3 omhandler 1964-1977 og at Diana og Charles møttes for første gang i 1977.

I 2017 kunne seriens manusforfatter Peter Morgan fortelle til Vanity Fair at han ikke helt hadde funnet ut av "Diana-delen" av The Crown enda.

– «Jeg har enn så lenge kun funnet ut hva som skal skje i sesong 3, så om hun kommer til å bli introdusert, vil ikke det være før i sesong 4.»

I april i år kunne derimot Netflix avsløre at Diana vil dukke opp i sesong 4!

UK Times har tidligere avslørt at den fjerde sesongen av The Crown, vil dreie seg om Margaret Thatchers år som statsminister.

Gillian Anderson har fått rollen som Margaret Thatcher, som var statsminister fra 1979 til 1990. I dette tidsrommet rakk både Charles og Diana å gifte seg og de fikk sønnene prins William og Harry sammen - så det kan virke som at de alle vil få en stor rolle i sesong fire av serien.

Når lanseringsdatoen for sesong 4 blir, er enda usikkert, men Olivia Colman har tidligere sagt at innspillingen av sesong 4 påbegynte i august i år. Og det kan dermed virke som at sesong 4 vil lanseres på Netflix en gang i 2020.

Om vi gleder oss!

Saken er fra ELLE.com

Powered by Labrador CMS