Seriene vi vil se i helgen

07747052469

Spenning, romantikk og intriger. Dette skal vi streame i helgen.

Publisert Sist oppdatert

Serier februar 2020: Trenger du noe å bra å se på i helgen? Her har vi samlet noen av våre favoritter akkurat nå.

Seriene vi vil se i helgen

Dette er seriene vi vil binge i helgen!

Les også: Seriene vi digget i januar!

Sanditon

Jane Austen rakk aldri å fullføre boka om den lille badebyen Sanditon. Nå får romanen nytt liv i denne praktfulle dramaserien.

Er du glad i Jane Austen dramaer, er dette serien for deg. Fine kjoler, romantikk og intriger på 1800-tallet. Kan man be om noe mer?

Du finner serien på NRK

The Stranger

Når en fremmed kommer med en sjokkerende påstand om kona til familiemannen Adam Price, blir han trukket inn i et mysterium mens han desperat forsøker å finne svar.

Denne serien må bare sees! Veldig spennende og helt syk.

Du finner serien på Netflix!

Tynn is

Sveriges utenriksminister, Elsa Engström, står bak et forslag om å forby oljeboring i Arktis. Men når Arktisk råd samles på Grønland, blir et nærliggende svensk skip angrepet og besetningen kidnappet. Politikvinnen Livs kjæreste, Viktor, var om bord, og hun reiser til Grønland for å hjelpe til med saken, som blir en kamp mot klokken i et høyt politisk spill.

Svensk thrillerserie i åtte deler.

Du finner serien på TV2 Sumo og NRK.

Har du fått med deg disse seriene?

The Goop Lab

https://youtu.be/MunlAm7IGsE

I denne dokumentarserien byr Gwyneth Paltrow og hennes Goop-team på et nysgjerrig og ærlig innblikk i psykedeliske stoffer, energibehandling og andre utfordrende velvære-temaer. Sammen søker de å utforske nye grenser i velvære.

Du finner serien på Netflix.

22. juli

Dette er historien om de som var på jobb da terroren rammet Norge. De tar imot de skadde, trøster de etterlatte og prøver å forstå.

NRKs 22.juli er den vondeste serien du skal se i år. Sara Johnsen og Pål Sletaune er serieskaperne bak. Johnsen husker vi som regissør og manusforfatter til dramakomedien "Upperdog", mens Sletaune har regissert spillefilmen "Budbringeren".

I hovedrollene finner vi blant annet Alexandra Gjerpen, kjent fra seerfavoritten "Unge Lovende". Alexandra spiller den gravende Aftenposten-journalisten, Anine Welsh.

Du finner serien på NRK.

Messiah

Denne serien holder ELLE-redaksjonen våken om nettene. "Bare en episode til..."

En folkemengde følger en mann de kaller al-Masih inn i ørkenen fordi de tror han reddet Damaskus fra undergang på mirakuløst vis. Det får CIA til å vekke mistanke.

I stjernecasten finner vi blant annet Michelle Monaghan i rollen som CIA-agenten, Eva Geller. Et annet kjent fjes som dukker opp på skjermen er Stefania LaVie Owen. Stefania spilte den opprørske lillesøsteren Dorit i "The Carrie Diaries".

Vi klarer ikke å legge fra oss denne spenningsserien.

Du finner serien på Netflix.

Seriemorderen i Orkdal

Denne dokumentaren har vi ventet på. Serien får oss til å grøsse!

Jens Christian Nørve og Asbjørn Hansen fra Åsted Norge kaster nytt lys over en av norgeshistoriens mest sensasjonelle drapssaker.

I 1983 ble Arnfinn Nesset dømt for å ha drept 22 eldre mennesker på alders- og sykehjemmet han selv var bestyrer på. Drapsmetoden var å sette sprøyter med giften Curacit. Nesset innrømmer først straffeskyld, men trekker senere tilståelsen.

Du finner serien på TV2 Sumo.

You

Vi får ikke nok av "You" med Gossip Girl-kjekkasen Penn Badgly i hovedrollen.

Lonely boy er tilbake i ny sesong av dramaserien «You». Glem alt du vet om sjarmøren, Dan Humphrey. Penn spiller en langt mørkere rolle i seerfavoritten "You", som psykopaten og seriemorderen Joe, eller er det Will nå?

Vi har binget hele sesongen allerede!

Du finner serien på Netflix.

Sentralbordjentene:

Fire kvinnelige telefonoperatører i 1920-årenes Madrid står midt i en teknologisk revolusjon, samtidig som de må takle romantikk, vennskap og den moderne arbeidsplassen.

Du finner serien på Netflix.

Powered by Labrador CMS