Når det kommer til mine barn - Ikke prøv dere!

Anklaget for å ha forlatt sønnen sin på sykehuset for å dra ut og feste..

Publisert Sist oppdatert

Kardashian familien er og blir et hot samtaleemne verden over. I romjulen havnet Kim Kardashians sønn, Shain West, på sykehus med lungebetennelse. Og mediene brukte ikke lang tid på å stille spørsmåsltegn ved hvorfor Kim og Kanye arrangerte nyttårsparty, mens sønnen deres lå på sykehus. På Twitter svarer Kim tilbake på anklagelsene:

https://twitter.com/KimKardashian/status/948649932273025024

"Jeg forlot ikke sønnen min et eneste sekund mens han lå på sykehus! Vi var på sykehuset fra onsdag kveld til lørdag. Nyttårsaften var på søndag kveld. Da gjestene kom, lå allerede Saint i sengen sin og sov!" Hun konkluderer videre med sterke ord: "Ikke prøv dere en gang når det kommer til mine barn."

Det er tydelig at Kim er opptatt av at ingen skal sette henne i et dårlig lys når det kommer til hun som mor. Uansett er vi glade for at Saint er frisk og nå ute av sykehus. Kim la ut dette bildet av sønnen sin hvor hun takker for all hjelp hun fikk på sykehuset:

https://www.instagram.com/p/BddCMgqFd_Y/

Kim sitt Instagraminnlegg kommer bare dager etter at hun først åpnet seg opp om at Saint hadde tilbrakt en tid på sykehus. "Etter å ha tilbrakt tre netter på sykehus og sett babyen min bli behandlet med sprøyter og maskiner, ble slutten på 2017 en utfordrende tid. - Lungebetennelse er skumle greier."

"Nå er Saint hjemme igjen og føler seg så mye bedre,"legger Kim til. - Han er så sterk og jeg er sikker på at han kommer til å snakke lenge om hvor gøy det var å kjøre ambulanse."

Kilde: ELLE US

Powered by Labrador CMS