Slik styler du silkeskjerfet denne våren

Foto: Instagram @mariadelaord/@janiiiiiie

Silkeskjerf kan styles på så mange måter og det gjør det til ett perfekt tilbehør for en hver look. Vi gir deg våre beste stylingtips!

Publisert Sist oppdatert

Når vi tenker på silkeskjerf, eller sjal, er det jo en fransk stemning over det hele – enig? Og det er kanskje fordi mange forbinder det med blant annet det franske motehuset Hermés.

Silkeskjerf

Vi vil ta frem våre silkeskjerf nå som våren er her fordi vi er så glad i de detaljene det utgjør og den lille forskjellen det gjør med et antrekk. Og man føler seg jo litt elegant også...

Moteuken i Paris er godt i gang, og selv om vi ikke får vært der, vil vi kle oss opp som om vi skulle vært der å ta silkeskjerfet med ut på gatene hjemme istedenfor (eller pynte oss med det på hjemmekontoret da...).

Foto: Imaxtree

Silkeskjerf kan være i sterke farger, duse farger og mørke farger. Hvor kult er det ikke med et oransje skjerf til en eplegrønn genser? Eller gjøre det enda mer French å style det med en stripete genser?

Det er så mange ulike måter du kan style silkeskjerf på, blant annet som skaut på hodet, som skjerf stylet på ulike måter, knytt rundt hestehalen og mye, mye mer.

Hvis du ikke har et silkeskjerf fra før, hør med mormoren din om hun har et ekstra liggende i skapet eller på loftet? Hvis ikke finnes det så mange fine silkeskjerf både i vintagebutikker og flere av kjedebutikkene som også har slengt seg på trenden.

Slik kan du style det

Vi har latt oss inspirere av Instagram og tar deg gjennom flere måter å style silkeskjerfet på, som i hvert fall vi gleder oss til.

Olivia Palermo styler silkeskjerfet utenpå munnbindet. Vi lever i en tid hvor du først sjekker om du har med deg mobil, nøkler og bankkort når du forlater hjemmet, også må du ofte snu for å hente munnbindet.

Vi liker denne måten å style munnbindet på!

Fashionistaene Jannie og Hanna styler silkeskjerfene elegant. Dette får vi skikkelig England og countryside følelse av.

Nydelige Maria de la Orden i velour detaljer, en matcha-latte, en nydelig Chanel og silkeskjerf knytt rundt halsen. Dette er en av de måtene vi synes det er ekstra fint å style det på – og den hatten...

Her er forresten våre beste tips til å style hodeplagg.

Vi håper du ble inspirert til å finne frem ditt silkeskjerf – stay tuned for de beste shoppingtipsene!

Powered by Labrador CMS