Denne uken er det duket for Paris Fashion Week 2021, og hvis det er lov til å ha en favoritt av alle moteukene, så er det faktisk denne. Her bugner det av ikoniske motehus og tonnevis av inspirasjon, og vi kan bare si at vi gleder oss!

Selv om vi ikke er til stede i Paris, så sitter vi alle benket på plass via live sendinger fra våre #WFH kontorer og vil gi dere det beste fra moteuka.

Det er utrolig mange merker og kolleksjoner vi gleder oss til, og spesielt spennende var det å se designeren Gabriela Hearts sin første kolleksjon for det franske motehuset Chloe. Akkurat 100 år etter Gaby Aghion ble født så er det nå Gabi som skal tolke vår tids femininitet. Og akkurat det gjorde hun!

Visningen tok plass i Saint-Germain-des Pres, hvor modellene gikk fra ikoniske brasserie Lipp, mot Cafe Les Deux Magots.

Kolleksjonen er en hyllest til selve meningen bak navnet Chloé, som betyr fruktbarhet og det å blomstre. Hearst var også inspirert av bærekraft og at det er en klar mening bak hvert plagg og element i kolleksjon.

Vi elsker at Chloé-vesken, Edith, er tilbake, at hun bruker «scalloped» kant på mange av plaggene, at det er detaljer som den ikoniske Chloé-hesten fra Stella McCartneys tid og at hovedpaletten er elfenbenhvit i kombinasjon med nydelige naturfarger.

På ønskelisten vår er den lange hvite strikkekjolen, en poncho, de store krystallsmykkene og et belte for å puste liv i alle våre antrekk!

Chloe FW21

 

 

 

 

 

 

Se hele Chloé-visningen her:

Acne

Det svenske motehuset hadde fokus på en stram siluette, myke tekstiler og en raffinert og elegant kolleksjon.

Fargepalett gikk fra det helt lyse og nøytrale til pasteller – det hele avsluttet med monokrome farger, svart og hvitt.

– Kolleksjonen er som en Dreamscape, og den svarte og hvite delen av kolleksjon er som en hyllest til de klærne som blir brukt i livets store ritualer. Som bryllup og begravelse

Jonny Johansson

Vi falt helt for de nydelige settene, de deilige, luddige stoffene, og vi har sett oss ut de lårhøye brune bootsene og den lille svarte kjolen!

ACNE FW21:

Foto: Acne
Foto: Acne
Foto: Acne
Foto: Acne
Foto: Acne

 

 

 

Relatert

Nytt merke: Madeinsane

Nå lanserer Sanatorium et eget livsstilsmerke – Madeinsane.​

Sesongens fineste loungewear

Høsten betyr peis, sofakroken, tente lys og deilig loungewear...

Forever «Kravis»

Sa noen punk rock-stil? Dette er superduoens beste moteøyeblikk.