mote

Moteprofilenes nyttårsforsetter

De norske moteprofilene deler nyttårsforsettene for 2024. Det er bare å la seg inspirere.

Det er ikke for sent å la seg inspirere.

Publisert Sist oppdatert

Nyttårsforsetter, yay or nay? Det er kanskje litt sånn at man enten er en nyttårsforsett-person eller ikke. Uansett, gjør vel de fleste av oss lurt i å sette oss ned for å tenke gjennom året som har vært og planlegge noe for året som kommer. Om det ikke er en liste nyttårsforsetter, kan det like så godt være utvalgte mantra, mål eller delmål - eller en god, gammeldags bucketlist. Det er tross "blanke ark" vi kaller det!

Vi lar oss allerede inspirere av de norske mote- og skjønnhetsprofilene på en lang rekke punkter, så naturlig nok måtte vi spørre dem om nyttårsforsettene for 2024. 

- Ikke alt trenger å dokumenteres

Moteprofil Tine Andrea Lauvli har tilsynelatende alltid en hektisk hverdag, med alt fra spennende kampanjer til internasjonale fashion weeks til innholdsproduksjon for de ikke mindre enn 221 tusen Instagramfølgerne sine. I tillegg, har hun en mini på vei.

- Jeg prøver å ikke legge for mye vekt på nyttårsforsett, men heller sette meg nye mål og reflektere over ting jeg kan bli bedre på etter året som har gått! deler hun.

Dette innebærer blant annet å være mer tilstede med de rundt, både i jobb- og privat sammenheng, forklarer hun.

- Ikke alt trenger å dokumenteres til enhver tid, og jeg tror at vi alle har godt av det å legge fra oss telefonen, og koble litt av innimellom, minner hun.

- Dessuten vil jeg bli flinkere til å ta litt mer egentid, stresse ned og sette mer pris på de små tingene i hverdagen. Spesielt også med en baby på vei, deler Lauvli.

- Vet at jeg er skikkelig dårlig på dette

Moteprofil Emma Ställmark har nyttårsforsettene klare for året som kommer. Hun deler gjerne tre punkter hun skal prøve å bli bedre på.

- Bli bedre til å svare på meldinger! Alle som kjenner meg vet at jeg er skikkelig dårlig på dette, hehe. Det er virkelig noe jeg må ta tak i det neste året, innrømmer hun.

En annen ting hun selv mener hun ikke er så god på, er økonomi. Budsjettering har fått plass blant nyttårsforsettene - men hun starter allerede nå.

- Det hadde vært veldig deilig å føle at jeg har litt kontroll. Så nå i juleferien skal kjæresten min hjelpe meg med å lage et vagt budsjett for 2024, forteller hun.

- Et tredje punkt er å prioritere mental helse. Jeg syntes dette er veldig vanskelig, men jeg vil prøve å sette av mer tid til ting som er bra for meg, slik som å trene, møte familie og venner og så videre, deler Ställmark.

- Første året siden 2017

Nikoline Anundsen har en hektisk hverdag full av både mote og glam - og fire små barn. Det har inspirert til noen nyttårsett for 2024.

- Jeg pleier egentlig ikke ha noen særlig nyttårsforsetter, og liker tanken på at man kan sette i gang med eventuelle forsetter året rundt, sier hun.

- I år måtte jeg likevel sette meg noen mål. 1.januar lander på en mandag og det må jo være den ultimate restart-dagen! 

Anundsen forteller at 2024 har to viktige markører: hun fyller jeg 30 år, og det er også det første året siden 2017 hvor hun ikke skal være gravid eller amme. 

- Derfor blir dette det første året på sju år hvor jeg har kroppen min helt for meg selv. Ett av mine mål er derfor at jeg skal være på mitt aller sterkeste i løpet av 2024!

- Ikke alltid vente på det neste

Maren Schia håper på et mer grounded år. Det innebærer både å være mer tilstede, og å være mer i naturen.

- Jeg vil bli flinkere til å sette pris på det som skjer her og nå, ikke alltid vente på det neste, forteller hun.

- Det er lett å glede seg til ting man har i vente, men det er så viktig å sette pris på hverdagen, minner Schia.

I tillegg, har hun som mål å være mer ute i naturen, og dra nytte av omgivelsene som tross alt er veldig lett tilgjengelig i og rundt Oslo.

- Vi er så heldige som har så flott natur i nærområdet, som i tillegg er lett tilgjengelig, understreker hun.

Les også: De fineste kjolene til nyttårsaften

Powered by Labrador CMS