TIL MINNE OM PRINSESSE DIANA...

Hele familien på vei til bryllup: Diana med prinsesønnene William og Harry og sin daværende ektemann prins Charles av Wales på vei til bryllup i Bath 30 Mai 1989. . (Foto: Getty Images)

Prinsesse Diana rørte en hel verden med sitt fantastiske smil og væremåte. Men det er den unike klesstilen hun vil bli husket for.

Publisert Sist oppdatert

Idag er det 20 år siden prinsesse Diana døde i en tragisk bilulykke i Paris. Vi minnes moteprinsessen med den ikoniske klesstilen som døde så altfor tidlig <3

https://youtu.be/OefdqK3jKi0

Lekre pasteller: Prinesse Diana deltar på en ballettforestilling på The London Coliseum den 7 juli 1992 ikledd et fotsid rosa silkeskjørt med en hvit lekker skjorte til. (Foto: Getty Images)
Vakre Diana: Ikledd en stor hvit hatt, perleøredobber og en blåstripet dress fra Klein. Den vakre prinsessen sjarmerte en hel verden med smilet sitt. Her i Melbourne 27. januar 1988. (Foto: Getty Images)
Kvinnen i rødt: Diana ikledd en rød drakt på vei til å besøke St Mary's Hospital i Paddington mars 1989. (Foto: Getty Images)
Som tatt ut av et motemagasin i 2017: Diana med prins Harry på armene ikledd en rålekker, knelang dressjakke med stor sløyfe i halsen. (Foto: Getty Images)
Like trendy idag: Diana ikledd en drakt signert Catherine Walker og hatt fra Philip Somerville under et offentlig besøk i Kuwait, mars 1989. (Foto Getty Images)
På ball i Paris: Diana deltar på en middag på den britiske ambassaden i Paris under sitt offisielle besøk til Frankrike den 10 November 1988. (Foto: Getty Images)
Like trendy idag: Prinsesse Diana deltar på en polo kamp i 1983 ikledd prikket bluse med puffermer, en av sommerens store trender denne sommeren. (Foto: Anwar Hussein/WireImage)
En ekte lady: Prinsesse Diana visste hvordan hun skulle kle seg elegant, her i en beige dresskjole med matchende hatt, i oktober 1985. (Foto: Getty Images)
Powered by Labrador CMS