Unik moteutdannelse med ELLE

Publisert Sist oppdatert

Ønsker du suksess i motebransjen? – få det med ELLEs nye akademiske utdannelse.

Mote og luksusindustrien står ovenfor historiske endringer som følge av digitalisering, big data og sosiale medier. For å lykkes i motebransjen kreves det nå nye strategier, ny kunnskap og innovative ledere. Vil du bli en av dem som lykkes?

ELLE International Fashion and Luxury Management Program, et eksklusivt internasjonalt utdanningsprogram, er resultatet av et innovativt samarbeid mellom ELLE, som er verdens ledende merkevare innenfor motemedia, prestisjetunge MIT Sloan Executive Education, som globalt rangeres på topp innen lederutvikling, og Universidad Complutense de Madrid (UCM), som er rangert som et av Europas toppuniversiteter.

Det internasjonale programmet er designet for å gi deltakerne eksklusiv innsikt og globalt perspektiv på mote- og luksusindustrien. Utdanningen skiller seg ut med sin forretningsmessige tilnærming, og studentene kan delta i diskusjoner og paneldebatter med noen av de fremste lederne i mote- og luksusindustrien. Deltakere fra hele verden vil dra nytte av et program med fokus på innovasjon, så vel som på dagens utfordringer og fremtidige trender innen mote- og luksussegmentet.

– Jeg er stolt av programmet, som er et resultat av et samarbeid mellom våre anerkjente partnere. Prosjektet reflekterer den innovative kraften i vår merkevare, og gir deltakerne et nært innblikk i mote- og luksussegmentet, med en sterk teknologisk og internasjonal dimensjon, sier Constance Benqué, administrerende direktør i ELLE International & ELLE Frankrike.

Programmet løper fra november 2017 til mai 2018, og deltakere som fullfører det mottar et MIT Sloan Executive Education Certificate i samarbeid med Complutense.

Les mer og søk her!

Powered by Labrador CMS