Jacquemus FW 21: I går presenterte Jacquemus sin høst- og vinterkolleksjon for 2021/2022 – La Montagne – som betyr fjellet.

Jacquemus FW 21

Med begge supermodellene Kendall Jenner og Bella Hadid på vei ned catwalken med publikum tilstedet er dette bare enda et tegn på at, ja – verden vil gå tilbake til normalen igjen – dette var bare en fryd å se på og en skikkelig gåsehud-opplevelse. Kendall Jenner deler også på sin Instagram at det er så «deilig og endelig være tilbake».

Motedesigner Simon Porte Jacquemus skrev i går en tekst om kolleksjonen på Instagram-historien til motemerket og legger vekt på akkurat det når han forteller om den lekre og fargerike kolleksjonen:

– Etter et svært annerledes år ønsket jeg å samle folk og dele et «fashion moment» sammen – velkommen tilbake, skriver Simon.

Videre skriver han at «ønsket med denne kolleksjonen er å fokusere på klærne, silhuettene, fargene, stoffene, detaljene og energien til modellene». Han ønsket at «settet skulle være minimal og skarp og gjenskape et abstrakt kunstnerisk fjell som skildrer inspirasjonen til denne kolleksjonen».

Kolleksjonen er tilgjengelig allerede nå på motehusets nettsider.

Foto: Instagram @jacquemus
Foto: Instagram @jacquemus
Foto: Instagram @jacquemus
Foto: Instagram @jacquemus
Foto: Instagram @jacquemus
Foto: Instagram @jacquemus

Relatert

chunky boots

Høstens chunky boots

Fjorårets store trendsko holder koken i år også. Her er våre favoritter
& Other stories gratis frakt

Her er våre favoritter

& Other Stories har gratis frakt i helgen

Helgens ønskeliste

9 ting vi ønsker oss denne helgen!