Lurer du på hvilken it-veske som gjelder for våren 2022? Vi har raidet Instagram, og dette ser ut til å være the talks of IG-town.

Les også: Høydepunktene fra SS22 Haute Couture i Paris

Veskene vi ønsker oss denne sesongen

Kelly fra Hermes

Foto: @ootdnewyork10
Den koster flere månedslønner, kanskje kommer du unna med én om du kjøper den brukt, men allikevel popper den stadig opp på Instagram-feeden vår som hestehov om våren.

Ja det er helt hinsides å bruke så mye penger på en veske, men ja selvfølgelig står en Kelly-veske fra Hermes på ønskelisten vår.

Men vi sier som Peter Pan vi…  «I det øyeblikket du tviler på om du kan fly, slutter du for alltid å kunne gjøre det.» – Det må da være lov til å drømme!

Jackie 1961 fra Gucci

Foto: ImaxTree.
Høsten 2020 valgte Alessandro Michelle, sjefsdesigner hos Gucci, å hente fram en gammel klassiker fra arkivet – The Jackie Bag. Opprinnelig het vesken Constance og ble en umiddelbar hit etter at førstedamen Jackie Kennedy Onassis ble sett med den på armen i 1964.

Nå er den tilbake i ny drakt og ikke minst i utallige farger og mønstre. Og vi drømmer om å slå kloa i en Jackie-veske!

Jackie 1961, ca pris kr 25.000. 

Re-Edition 2000 fra Prada

it-veske
Foto: ImaxTree.
Denne glitrende lille saken fra Prada, har vi siklet på lenge. Ikke bare er den et skikkelig statement-smykke, men den ville virkelig gjort alle antrekkene våre!

it-veske

Re-Edition 2000 skulderveske fra Prada, ca. pris kr 11.000.

Vesken er en moderne versjon av Prada veskene som var super hippe på 2000-tallet, og vi har stor tro på at denne vesken vil være hipp også i tiden fremover.

Mini Jodie fra Bottega Veneta

Foto: @tineandrea
Da Daniel Lee tok over som sjefsdesigner for Bottega Veneta i 2018, dukket det opp mange nye veskemodeller hos det italienske motehuset. The Pouch ble en umiddelbart en megasuksess, og gjorde «New Bottega» hot over natta.

it-veske

Mini Jodi fra Bottega Veneta, kr 20 600. 

Siste tilskuddet til den nye Bottega-familien er vesken Mini Jodie, som har det ikoniske flettemønsteret Bottega Veneta er så kjent for. Vesken er på alles lepper for tiden, og vi drømmer også om å slå kloa i denne lille klassikeren.

Speedy fra Louis Vuitton

Speedy Bandouliere 25, ca pris kr 18.000.

Du husker kanskje tiden da denne lille rakkeren pleide å bo på armen til Holllywood-kjendiser som Paris Hilton og samtlige tenåringsjenter verden over?

Speedy-vesken til Louis Vuitton er noe av det vi assosierer med tidlig 2000-tallet, men nå har den faktisk klart å klatre seg tilbake og inn i motebildet. Dog i nye farger og mønstre, og vi liker det!

 

Relatert

Kylie Jenner skandinavisk design

Influenseren ble sett i øredobber fra dette merket…

Kylie Jenner i skandinavisk design!

Helgens ønskeliste uke 22

Denne helgen står hvite plagg på ønskelista!

Shopping: Espadriller

Dette er sommerens store skotrend!