Skinn på Skinn

Foto: ImaxTree.

Et helt sett i skinn er veien å gå akkurat nå!

Publisert Sist oppdatert

Trend skinn:

Skinn er mer trendy enn noensinne! Og du må gjerne gå for skinn fra topp til tå! En skinnbluse til et skinnskjørt og høye skinnstøvler, er så hot. Eller du kan gå for et par baggy skinnbukser kombinert med en skinnskjorte.

Se etter produkter i ekte skinn på januarsalget! Dette er plagg som aldri går av moten og som holder seg lenge. Vi vil blant annet investere i en skinnskjorte, et skinnskjørt og en baggy skinnbukse denne sesongen.

Les også: Dette er designerveskene vi vil sikre oss på januarsalget!

Trend skinn – Slik får du stilen!

Stylingtips 1 – Preppy og Chic

Støvletter fra Gucci, ca kr 10 000. Veske fra Celine, kr 24 900. Skinnskjorte fra Ganni, kr 4100. Skinnskjørt fra Ganni, kr 4499. Gå for et skinnantrekk i duse behagelige fargetoner som passer sammen. Beige, karamell og mosegrønt er lekkert sammen. Tips! Kombiner gjerne looken med en pologenser for et mer sofistikert utrykk som bryter opp skinnet litt. Pologenser fra Bik Bok, kr 199. Stylingtips 2 - Burgunder Skinnbluse fra Gestuz, kr 2599. Skinnskjørt fra Gestuz, kr 1919. En bluse med skulderputer og et skjørt med belte i midjen, gir deg en fin figur. Dette antrekket kan sprites opp med et par lekre ankelstøvletter og noen fine strømpebukser. Burgunder er en lekker og klassisk farge du kan ha i garderoben din lenge! Og skinnplaggene fra Gestuz er en favoritt hos ELLE-redaksjonen hver sesong. Styplingtips 3 - Shiny skinn Skinnskjorte fra Scotch & Soda, kr 2450. Skinnbukse fra Scotch & Soda, kr 2590. Dette settet fra Scotch & Soda i slangeprint, er så kult! Og vi elsker fargen og materialet. Settet er superkult sammen, men også fint å kombinere med andre ting. Skinnbuksa ville vi kombinert med en hvit skjorte eller en lys strikkegenser og skinnskjorta er kul med er par sorte skinnbukser til eller et par slitte jeans.
Powered by Labrador CMS