UkesMENY

Ny uke, ny ukesmeny!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med MENY.

Tid for ny ukesMENY: Tilbake til hverdagen, men det betyr ikke at maten skal være noe mindre spennende av den grunn. Tvert imot!

Krydder i hverdagen

Hver mandag den neste måneden vil vi legge ut en ukesmeny med tre grønne middagsforslag. Her blir det fokus på fresh og digg vegetarmat, som både er enkel å lage, og ikke minst – smakfull! Nå som sommer går mot høst flytter vi middagen inn igjen, og går fra grill til chill(i) med meksikansk uke!

Det kan vel nesten sies at taco er å anse som en slags nasjonalrett her i Norge. Tacofredag er nærmest mer hellig enn søndag, og vi får rett og slett ikke nok av den herlige miksen av både krydret og fresht i en ren smakssymfoni.

Det finnes utallige varianter av taco, og derfor blir vi heller aldri lei. Denne uken har vi plukket ut tre ulike varianter, som kan bidra til å gjøre uka litt grønnere. I ELLE fremmer vi alltid vegetarmat, og vi finner stadig nye favorittretter. Hva med å prøve seg på en grønn variant av taco for eksempel? Mange har sikkert hørt om kjøttfri mandag, men fredagen kan like så gjerne også være kjøttfri – spesielt med disse digge oppskriftene:

Vegetartaco

Her er ukens grønne oppskrifter!

Vegetartaco med søtpotet, avokado og syltet rødløk

Klikk her for å finne handleliste og fremgangsmåte på meny.no!

Vegetarwrap med guacamole

Her finner du handleliste og fremgangsmåte på meny.no!

Loaded veggie nachos

Klikk her for å finne handleliste og fremgangsmåte på meny.no!

Powered by Labrador CMS