Golden Globe 2018: Stjernene var kledd i svart

Under årets Golden Globe-utdeling var den røde løperen preget av svarte antrekk.

Publisert Sist oppdatert

I natt (norsk tid) gikk den fasjonable Golden Globe-utdelingen av stabelen for 75. gang. Verdens største stjerner var samlet i Beverly Hills for å feire det beste innen film og TV fra året som gikk.

I år var det svarte kreasjoner som preget den røde løperen, grunnet den omdiskuterte kampanjen «Time`s Up». Både kvinnelige og mannlige stjerner ikledde seg sort som en markering under Golden Globe. Underholdningsbransjen og Hollywood har de siste månedene blitt rystet av historier om seksuell trakassering, overgrep og voldtekt begått av profilerte personer.

#metoo

«Time`s Up» har kommet i etterkant av #metoo og stjerner som Nicole Kidman, Emma Stone, Meryl Streep og Reese Witherspoon støttet kampanjen og ankom Golden Globe i sorte kjoler. Mange av stjernene hadde også på seg kampanje-buttons for å vise sin støtte.

Les også: Harvey Weinsteins kone om mannens ugjerninger

De fineste kjolene på Golden Globe

Getty Images

Nicole Kidman hadde på seg kjole fra Givenchy på Golden Globe. Hun vant prisen «Best actress - limited series or TV movie» for den fantastiske rollen hun spilte i Big Little Lies med, blant andre, Reese Witherspoon, Zoë Kravitz og Alexander Skarsgård. Serien vant også prisen «Best Television Limited Series or Motion Picture Made for Television», i tillegg til at Laura Dern og Skarsgård vant priser for sine biroller.

Getty Images

Svenske Alicia Vikander hadde på seg en kjole fra Louis Vuitton under nattens Golden Globe. Den nygifte 29-åringen var ikke nominert til noen priser under årets utdeling.

Getty Images

Angelina Jolie i kjole fra Atelier Versace. Hennes date for kvelden var sønnen Pax.

Getty Images

Margot Robbie strålte i Gucci på den røde løperen. Hun var nominert til «Best Actress in a Motion Picture - Musical or Comedy» for hovedrollen i I, Tonya, som kommer på kino i Norge i februar.

Getty Images

Game of Thrones-stjernen Emilia Clarke i kjole fra Miu Miu og diamanter fra legendariske Harry Winston.

Getty Images

Kendall Jenner representerte Kardashian/Jenner-klanen på den røde løperen alene. Hun hadde på seg en kjole fra Giambattista Valli. Mens hun strålte på den røde løperen stormet det rundt henne på Twitter.

Mer Golden Globe:

Se alle kjolene fra utdelingen på elle.com

Se hva stjernene hadde på seg på tidligere utdelinger her!

Powered by Labrador CMS