METGALLAEN 2022

Metgalla 2022

Se de fineste kreasjonene fra nattens Metgalla i New York.

Publisert Sist oppdatert

I natt var det duket for Metgalla 2022.

The Metropolitan Museum of Art arrangerer alltid Metgallaen den første mandagen i mai, og årets tema var "In America: An Anthology of Fashion". Årets dresscode som står skrevet nederst på hver invitasjon, var i år Gilded glamour.

Kim Kardashian iført ikonisk Monroe-kjole

Den røde løperen var proppfull av kjendiser som hadde tolket temaet på ulike måter. Kim Kardashian overrasket stort som vanlig, da hun ankom festen med sin nye kjæreste Pete Davidson, i ført den samme kjolen som Marilyn Monroe hadde på seg da hun sang Dear Mister President til daværende president John F. Kennedy 19. mai 1962. Kjolen er signert Jean Louis, og har tilhørt den personlige garderoben til Marilyn Monroe inntil den nylig ble auksjonert bort. Prisen på kjolen var da på 1,5 millioner dollar.

Les også: De fineste kjolene fra Metgallaen 2021

Metgalla 2022 – De fineste kreasjonene

Kylie Jenner i Off-White.

Bella Hadid i Burberry.

Blake Lively i en fantastisk kreasjon inspirert av New Yorks arkitektur. På vei opp de røde trappene "skiftet" kjolen farge. Kjolen som er signert Versace hadde to lag og gikk fra å være bronsefarget til lyseblå.

Sarah Jessica Parker.

Supermodell Winnie Harlow kom ikledd en kreasjon fra Iris van Herpen.

Brooklyn Beckham og Nicola Peltz-Beckham i Valentino.

Kendall Jenner i Prada.

Cara Delevingne i Dior Haute Couture.

Emily Ratajkowski i Atelier Versace.

Jared Leto, Dakota Johnson og Alessandro Michele i Gucci.

Skuespiller Jared Leto er god venn med sjefdesinger i Gucci, Alessandro Michele. På årets Metgalla kom de identisk kledd i dresser fra Gucci.

Gigi Hadid ankom den røde løperen ikledd Atelier Versace.

Lily Aldrige ikledd kjole fra Khaite.

Lenny Kravitz opptrådte på scenen under Metgallaen, og ankom den røde løperen i et sort skinnantrekk med blondedetaljer.

Powered by Labrador CMS