mat

Digg sommermat: Meloncarpaccio

Sommermat vannmelon

Perfekt tilbehør til grillen eller å ta med seg på stranda i sommer!

Publisert Sist oppdatert

Ute etter fresh og sunn sommermat du lett kan diske opp på 1-2-3? Da bør du prøve denne deilige vannmelonsalaten med masse smak. 

Les også: Søtsug sorbé

Meloncarpaccio med pistasj

Sommermat vannmelon

Søt og saftig vannmelon er perfekt å kombinere med salte smaker.

Prøv en carpaccio av melon med parmesan, pinjekjerner og pesto. Den kan serveres som tilbehør eller som en forfriskende lett forrett i varmen. Kjøp ferdig pesto eller lag selv.

Du trenger: 

1/2 vannmelon 

1 ss sitronsaft 

2 ss olivenolje 

5–6 grønne oliven

hakket 2 ss soltørket tomat i olje

hakket 30 g pinjekjerner ristet i tørr panne 

2 ss grønn pesto 

raspet eller høvlet parmesan

Slik gjør du: 

Skjær vannmelon i svært tynne skiver. Drypp over sitronsaft og olivenolje. Dryss over olivener, soltørket tomat og pinjekjerner. Legg på bitte små klatter av pesto, og avslutt med å høvle parmesan over hele retten.

Powered by Labrador CMS