Drømmer du om lange vipper?

Slik legger du maskara som en proff.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Maybelline.

Det har faktisk noe å si hvilken maskara du bruker – men også hvordan du legger den. Her deler vi de beste tipsene til hvordan å legge maskara som en proff, og guider deg slik at du finner riktig maskara til ditt behov.

Vi er alle forskjellige, og det samme gjelder vippene våre. Derfor vil også resultatet være ulikt avhengig av hvilken maskara du bruker.Ikke nok med at vippene har noe å si for resultatet, men også maskaraens børste og formel er alfa omega for den endelige effekten.

Og det finnes en maskara for alle; uansett om du ønsker lenge, løft eller et vakkert blikk. Spesielt er børstehodet avgjørende for hvilken look du oppnår. En fleksibel børste kan bidra til å gi masse lengde, en buet børste bidrar til å bøye vippene, og en timeglassformet børste vil gi vippene et løft.

Slik legger du maskara som en proff

Trinn 1: Ikke undervurder effekten av en vippetang. Dersom du bøyer vippene, med særlig fokus på tuppene og de ytterste vippene, gir du maskaraen din et forsprang.

Trinn 2: Akkurat som huden, har også vippene behov for en primer. En vippe-primer bidrar til å holde maskaraen på vippene og gir samtidig ekstra lengde, før du legger maskara.

Trinn 3: Påfør maskara i strøk fra rot til spiss og lag små sikksakk bevegelser når du fører børsten fra vippekanten til spissen. Du kan også blunke vippene mot børsten for å bygge volum hurtig. Legg gjerne opptil tre lag – mer enn det vil få produktet til å drysse. Bruk børstens spiss til de nederste vippene, slik at du unngår klumper.

Ekstra pro-tips

Vifte-vipper: Hold børsten vannrett når du legger maskara på de innerste og ytterste vippene for å gi vippene en vifte-effekt.

Unngå klumper: Istedenfor å trekke børsten rett ut av tuben, så vri den heller ut og stryk den mot tubekanten for å fjerne overflødig produkt. Det er det beste trikset for å unngå klumper.

Begge sider: For vipper som virkelig gir "wow-effekt" i volum, prøv å legge maskara på begge sider av vippene. Påfør først maskara på den "naturlige" siden av vippene (inn mot øyet) som vanlig, og fortsett deretter på oversiden av vippene (siden oppe mot øyebrynet) – igjen i strøk fra rot til spiss i langsomme, forsiktige bevegelser, slik at du ikke ødelegger vippenes bøy.

La det tørke: Det er nesten umulig ikke å søle noe, men det er lett å fikse. La produktet tørke før du fjerner søl med en fuktig q-tips. Da unngår du å trekke en mørk skygge over øyelokket.

Det New York-baserte makeupmerket, Maybelline, er eksperter på det de kaller "hassle-free makeup" – altså makeup som holder det den lover og gjør som den skal. Det gjelder også deres populære maskara

Det New York-baserede makeupbrand, Maybelline, er eksperter i det, de kalder ‘hassle-free makeup’ – altså makeup, der holder, hvad det lover, og gør hvad det skal. Det gælder også deres populære mascaraer, som gjør det klar for enhver situasjon.

Her deler vi tre maskaraer, med hver sin effekt, slik at du er best mulig rustet for å få vippene som sier "wow" på akkurat den måten du foretrekker.

Den som gir lengde

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara, 139,-

Dersom lange, lekre vipper er ditt ultimate mål, skal du gå for en maskara med fleksibel børste. Lash Sensational Sky High Mascara fra Maybelline er beriket med bambusekstrakt og fibre, som sammen med den fleksible børsten tar dine vipper til himmels med uendelig lengde og elegant volum. Den er også egnet for sarte øyne.

Den som gir en "vipp"

Maybelline Colossal Curl Bounce Mascara, 149,-

Det er få ting som er penere enn fyldige vipper med en perfekt "vipp". Maybellines Colossal Curl Bounce Mascara er skapt for å gi masse volum. I tillegg skiller den spesielle buede kosten vippene og etterlater dem med den samme perfekte buen, som du ellers kun oppnår med bruk av vippetang. Formelen klumper ikke, drysser ikke og smitter ikke av – og den lover å holde på "vippen" som åpner blikket i opptil 24 timer*.

*Forbrukertest n = 105.

Den som gir et løft

Maybelline Falsies Lash Lift Mascara, 149,-

Er du en av dem som tar vippeløft eller bruker falske vipper for å gi vippene løft, lenge og volum, kan du til fordel bytte ut dette med en maskara som gir nesten samme resultat. Falsies Lash Lift Mascara er som et vippeløft på tube. Børsten, som er formet som et timeglass, fanger selv den minste vipp og løfter den fra rot til spiss, men maskaraformelens fibre gir vippene masse lengde. Dette er dessuten en maskara som ikke klumper, drysser eller tørker ut i løpet av dagen. Den er også velegnet til sensitive øyne.

Powered by Labrador CMS