Min Jul - Marianne Theodorsen

Hele Norges fashionista dronning, Marianne Theodorsen, feirer første jul med baby i år. Les om hennes julefeiring her.

Publisert Sist oppdatert

Hva betyr julen for deg?

Jeg elsker julen! Jeg har vært så heldig å vokse opp i et trygt hjem med sterke juletradisjoner, så for meg har julen alltid betydd enormt mye. Noen av tradisjonene har jeg tatt med videre, og med årene har jeg laget mine egne også. I år blir det ekstra staselig med et rykende ferskt familiemedlem og nye tradisjoner. Du kan uansett banne på at det blir mye julefilmer, julebrus, eggelikør, pappas julesild, overdådig juletre og stearinlys. Og joggedress såklart!

Hvordan blir første julen med baby?

Forhåpentligvis fredfull haha! Julaften tilbringes hos mamma og pappa på Nordstrand, mens 1.juledag blir med familien til mannen min. Ellers blir det nok svært rolige dager med mye mat og lite fest - sistnevnte blir noe helt nytt for meg. La oss håpe jeg overlever...

Hva skal du ha på deg?

Haha aner ikke hva jeg skal ha på meg jeg altså - så langt har jeg ikke rukket å tenke. Kanskje en sparkly kjole fra Georgia Alice sammen med en enkel blazer fra samme merke - evt en maxikjole fra Perserverance London.

Hva ønsker du deg av julenissen?

Ooh jeg er en sånn som ønsker meg mye haha! Deilige sheetmasks og brødbakemaskin står på ønskelista - i tillegg til diamantarmbånd fra Neva Oslo, T-rex øredobber fra Apm Monaco, veske fra Shrimp og Gorilla lampe fra Milla Boutique.

Hva spiser du på julaften?

Julaften spiser vi pappas ribbe med sosisser, medisterkaker og bakte svisker, aprikos og eple. Og pappas helt magiske ribbesaus såklart. Ingen jul uten!!!

Powered by Labrador CMS