Pernille Teisbaek x MANGO

Foto: Mango

Se Pernille Teisbaeks kolleksjon i samarbeid med Mango.

Publisert Sist oppdatert

Pernille Teisbaek gjør det igjen!

Det virker som om alt den danske influenceren gjør blir til gull, og den nye Mango-kolleksjonen som ble sluppet i dag var ikke langt unna den heller. Det er ikke mange månedene siden Teisbaek gjorde et designsamarbeid med den spanske klesgiganten, men nå har de altså gått sammen igjen og laget en kolleksjon for den nye sesongen.

Med elegante basics – som kjennetegner Teisbaeks skandinaviske stil, tidløse snitt og farger som svart, hvit, natur og hint av blå, er det vel ganske sikkert at denne kolleksjonen kommer til å bli en hit.

– Jeg ønsket å lage en kolleksjon som ville vare over tid, med spesielle plagg. Disse baseplaggene er, for meg, plagg som kan brukes både om dagen og om natten – for eksempel jeans, en hvit t- skjorte eller en klassisk skreddersydd jakke, sier Pernille om kolleksjonen.

Vi elsker spesielt den hvite dressen, og drømmer om å style den med sølv og paljetter til julebordsesongen!

Foto: Mango

Foto: Mango

Våre favoritter:

Her er noen av våre favoritter fra kolleksjonen. Alt fra hverdagsklassikere til sesongens party-plagg. Se og kjøp hele kolleksjonen her.

Klassiske jeans som kan brukes til alt – til og med fest! Style med svarte pumps og paljetter, så er du klar for fest.

Den perfekte blazeren.

...og matchende dressbukser for den perfekte dressen til julebordsesongen! Denne kan også gjemmes til våren og sommeren.

Den lille sorte går ALDRI av moten – aldri!

En deilig kåpe til kalde høst- og vinterdager.

Vi blir aldri lei av litt 70s-sleng!

Shop hele kolleksjonen her.

Powered by Labrador CMS