Månedshoroskop: August 2021

Foto: Imaxtree

Slik blir august for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop august 2021: Hvor ble det av juni og juli? Vipps så var vi allerede i august, dere – blandede følelser? Vi tar fatt på hva som allerede føles som starten på høsten, og kanskje starten på noe nytt. Et nytt skoleår, en ny sesong, en ny årstid og nye muligheter. Hva gjemmer seg i stjernene denne måneden?

Nysgjerrig på hva resten av året vil bringe? Her finner du årshoroskopet for 2021.

I juli/august-utgaven av ELLE finner du et stort sommerhoroskop på hele 9 sider – i butikk nå!

Slik blir denne måneden ifølge stjernene:

Den karismatiske og sterke Løven styres av den dominante Sola. I tegnet er det mye lys, sjarm og vennlighet, men det finnes også nonsjalanse og en tendens til å overkjøre andre mennesker. Med din entusiasme, kreativitet og gjenerøsitet er du for øvrig lett å like. Løven elsker nye eventyr, og har en urokkelig tro på livet. Din indre styrke og positive innstilling til det meste er til god hjelp – selv når verden er som mørkest. Når det gjelder yrkesvalg, har Løven det med å velge med hjertet. Hvis du ikke brenner for det du holder på med, vil du vantrives på sikt.

Månedens råd: Lev livet fullt ut – uten bekymringer for morgendagen.

Månedshoroskopet for august 2021:

Væren 21. mars – 20. april

August kommer med en deilig frihetsfølelse. De første ukene i måneden gjør du akkurat det som faller deg inn. Du har usedvanlig få forpliktelser, og du kan gi etter for impulsene på en måte som du aldri før har kunnet. I løpet av denne måneden treffer du en hel del nye mennesker, og deres nærvær i livet ditt gir deg både inspirasjon og en herlig energi. I slutten av perioden handler det om gjenforening og om å returnere til hverdagen.

Tyren​ 21. april – 21. mai

Den siste sommermåneden byr på massevis av sprell og et ønske om forandring. Dette blir en fin periode, der du virkelig får muligheten til å lade batteriene. Nå kan du til og med finne tilbake til det som inspirerer deg i livet. August dreier seg om møter og nye mennesker, men også om å finne sin plass og føle seg hjemme der. Du treffer folk som kommer til å bety mye for deg i livet ditt.

Tvillingene​ 22. mai – 21. juni

I løpet av denne perioden kan du velge om du vil jobbe mer og tjene litt ekstra penger. Den forrige månedens utskeielser har ført til at du trenger alt du kan skrape sammen. Selv om du jobber, er sommerfølelsen fortsatt i tegnet ditt. Du nyter de ledige stundene og koser deg som aldri før. Det som kan være ulempen, er at tempoet i denne perioden er svært høyt, og at du derfor aldri rekker å slappe av.

Krepsen​ 22. juni – 22. juli

August markerer den nye starten du påbegynte i den forrige perioden. Det blir en fin, men intens tid der du opplever mye nytt. Du får energi fra Sola, og det gjør at du orker det høye tempoet selv på kveldene og i helgene. I slutten av august tester du ut en ny hobby eller gjenopptar en gammel fritidsinteresse, og dette vil oppta mye av tiden din denne høsten. Nå nyter du virkelig livet!

Løven​ 23. juLi – 23. august

August dreier seg om å reise og om nye mennesker, men framfor alt handler det om å leve livet fullt ut uten å være engstelig. Mye av den uroen du har gått og kjent på lenge slipper taket i denne perioden, og det blir som om et dusin steiner blir løftet bort fra skuldrene dine. Du lever i nået, og du nyter det. Når det gjelder dine private relasjoner, ser det mer komplisert ut – og spesielt om du er singel. Du er egentlig klar for et nytt forhold, men du er bare ikke helt rede for å gi opp friheten din. Dette kan være det tidspunktet da du møter et veldig spesielt menneske, en som virkelig får deg til å vurdere tosomhet på en helt ny måte.

Jomfruen​ 24. august – 23. september

Du begynner endelig å falle på plass sammen med alt det nye i livet ditt. Det er lenge siden du hadde det så bra som nå – ikke bare med deg selv, men også med den plassen du befinner deg på i livet. Dette er en virkelig god periode, og du blir inspirert til å ta glimrende og litt småsprø valg. Du føler deg modig, klar for å teste grenser og for å finne ut hvem du egentlig er. Måneden kan oppsummeres som en tid for indre og ytre nye oppdagelser.

Vekten​ 24. september – 23. oktober

Det kan se ut til at august dreier seg om en forelskelse. Du kan ha truffet en ny person, eller gamle følelser blir vekket til live igjen, men det kan også bare være en kjærlighet til livet generelt. For deg blir dette en berusende periode, og du nyter den til fulle. Du tar mange og overraskende valg denne måneden, og det som kanskje er aller mest annerledes, er at du ikke lenger føler den samme tvilen når du skal velge som før. Nå stoler du mer på deg selv og på din evnte til å ta riktige beslutninger.

Skorpionen 24. oktober – 22. november

I august øker tempoet sakte, men sikkert. Plutselig føler du deg overhodet ikke så overbevist om at du har valgt riktig. Du tviler på det meste, og den tvilen kan skyldes innflytelsen fra den vanligvis så ustabile Vekten. Nå er det viktig at du følger magefølelsen; om noe føles feil, så avstå framfor å gå med på noe som du følelsesmessig ikke er helt med på.

Skytten​ 23. november – 21. desember

I årets siste sommermåned prøver du å nyte livet og vakre Norge. Nå har du ikke lyst til å planlegge så mye på forhånd, men heller være fri til å gjøre som du vil. Har du ferie, kan det godt tenkes at du tilbringer den i ditt eget nærområde – siden du er mest komfortabel med det. Du møter venner, spiser god mat og diskuterer gjerne de store spørsmålene. Mye i denne perioden dreier seg om vennskap.

Steinbukken​ 22. desember – 20. januar

August handler både om hvile og aktivitet. Det ser ut som om du vil reise mye i denne perioden, og det gir deg muligheten til å få en pause fra hverdagen for en stund. Når du er tilbake på jobben, møter du gamle og nye kollegaer og samarbeidspartnere, og nye vennskap vil oppstå. Denne høsten bringer med seg en personlig framgang, og denne reder du grunnen for allerede nå. Det er mange drømmer som går i oppfyllelse i denne perioden.

Vannmannen​ 21. januar – 19. februar

I denne perioden bruker du mye tid på en fritidsinteresse, samtidig som du får muligheten til å bli kjent med nye miljøer. Dette blir en måned med høyt tempo, men du nyter hvert sekund. Slutten av august handler om å etablere vaner og om en nyvunnet frihet som du virkelig setter pris på. Det er i denne perioden at du igjen kan finne tilbake til en kjæreste eller gamle venner.

Fiskene​ ​20. februar – 20. mars

August byr på utfordringer som du ikke er helt klar for. Det har vært en fantastisk sommer, og på sett og vis er du ikke helt klar for hverdagen igjen. Denne høsten vil ting bli mer som de var for to år siden, men nå er du ikke lenger den samme personen som da. Dette fører til at du ikke lenger orker det tempoet som arbeidsgiveren forventer av deg. Kanskje vil det være bra for deg å ta en tenkepause.
Powered by Labrador CMS