horoskop

Månedshoroskop: September 2023

Slik blir måneden for deg og ditt stjernetegn.

September er her og markerer starten på høsten og en ny sesong. Hva vil den bringe? Kanskje stjernene kan gi oss noen svar. 

Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

Månedens råd: Jobb med å kompromisse.

Les også: Årshoroskop for 2023.

Månedshoroskop september 2023

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

September handler i stor grad om å ta nye tak og ikke være redd for å mislykkes. Denne måneden øker både tempoet og forventningene på jobben. I løpet av september er det viktig at du jobber med kommunikasjonen din, spesielt i dine private forhold. Midten av perioden byr på sterke energier som kan få deg til å føle deg litt forvirret. Den siste delen av denne måneden handler om et veldig spesielt møte.

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

I september etablerer du deg i alt det nye. Tyren er ikke venn av endringer, men du kan tilpasse deg overraskende raskt når du vil. Det skjer mye både privat og profesjonelt. Noen ganger vil du bare bremse hele hamsterhjulet for å komme mentalt ajour. I midten av perioden har du muligheten til å ta en kort reise, og det gir deg den energien du trenger. Slutten av perioden byr på flere gode nyheter.

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

Du tar hoppet inn i høsten på alvor i september. Hvis august handlet om å bygge gode vaner og skape langsiktige endringer, handler september mer om å bygge relasjoner. Du kan oppleve noe motgang i midten av perioden, men det er disse problemene som bygger deg opp og gjør deg sterkere. Slutten av måneden handler om å gi etter og omfavne følelsene dine. Det blir en herlig tid.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

Du starter september med en fantastisk mulighet til å endre visse ting i livet ditt. Du tenker ekspansivt, og det er en herlig drivkraft i deg. I midten av perioden avtar effekten av Jupiter noe, og du blir mer jordnær i tankene dine. Det er i denne perioden at du møter mange nye og interessante mennesker. Mot slutten av september kan det oppstå en konflikt innenfor familien. Her er det viktig at du er veldig tydelig med hva du føler.

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

Du starter denne måneden med et eventyr eller en reise. Du viser igjen hvilken kraft du er og hvor mye du kan oppnå på kort tid. I de første ukene i september ser du forbi dine egne begrensninger. Du er modig og veldig innovativ i denne tiden. Midten av måneden gir deg tid til ettertanke og en mulighet til å komme i kontakt med ditt indre barn. Mot slutten av september venter en karrieremessig oppgang.

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

I begynnelsen av september er du uvanlig åpen for både endringer og å tenke utenfor boksen. Det blir en kreativ periode hvor du utvikler din mer kunstneriske side. Det er varme og mye sjarm i stjernetegnet ditt, spesielt de første ukene i september. I midten av perioden prøver du å forankre følelsene dine i en praktisk og rasjonell hverdag. Det er nymåne i ditt eget tegn den 15/9, og da kommer dine sanne følelser til overflaten. Slutten av måneden handler i stor grad om å kompromisse og om å både kunne jobbe og sosialisere seg i større grupper. Det blir en interessant periode i livet ditt.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

Du starter september i full fart. Etter en rolig avslutning i august, føler du deg klar til å gripe fatt i nye utfordringer. Jupiter hjelper deg med å se muligheter, men det er først i midten av perioden, når du blir forankret i jorden, at du kan gå fra idé til virkelighet. Mot slutten av september slipper du kjærligheten inn i livet ditt. Det blir en herlig og gledelig tid hvor du åpner deg opp, tør å vise følelsene dine og være sårbar.

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

Det blir en ganske erotisk ladet start på måneden, som deretter går over til en mer utadvendt og skapende påvirkning. Har du et forhold, tar det skikkelig av i den første halvdelen av september. Som singel kan det bli en del flørting i samme periode. I midten av måneden kan det oppstå kommunikasjonsvansker. Slutten av september handler om positiv energi og din evne til å løse problemer.

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

Det blir en ganske rolig og harmonisk start på september. Du er veldig kreativ og har visjoner om både hvor du er på vei og ditt nåværende arbeid. Jupiter gir deg muligheten til å tenke stort, mens Jomfruen stabiliserer stjernetegnet ditt slik at du samtidig kan være veldig praktisk og strukturert. I denne perioden er du en ressurs på jobben, og sjefene dine verdsetter både fleksibiliteten din og roen din.

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

Selv om september starter litt turbulent, vil det roe seg midt i perioden, og du får muligheten til å vise akkurat hvor målbevisst og flink du kan være. Venus gir deg en sensuell aura, så forvent å bli beundret, spesielt hvis du er singel. Denne måneden blir du verdsatt både privat og på jobben. Dette er en periode hvor du stråler ekstra klart, og det meste går din vei.

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

September ser ut til å være en måned der du vil ta en viktig beslutning som kan påvirke både deg og familien din. Det kan være at du vurderer å skaffe deg et kjæledyr eller forsøker å få barn. Denne beslutningen virker nøye gjennomtenkt og kan ha langvarige konsekvenser. Det er mulig at du føler deg klar for denne endringen og ønsker at den skal skje innen kort tid. I tillegg til dette ser september ut til å bringe positive økonomiske nyheter for deg. Du kan forvente en økning i inntektene dine eller noen form for økonomiske fordeler i løpet av måneden.

FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

I september tar du tak i tidligere konflikter og prøver å løse dem. Takket være innflytelsen fra Jupiter har du styrken til å se bortom uenigheter og verdsette viktigheten av å holde familien din nær. Dette kan føre til forsoning og forbedrede relasjoner med nære og kjære. Den 23. september markerer høstdagjevndøgn, som symboliserer både en avslutning og en ny begynnelse for deg. Det kan være en tid der du reflekterer over det som har skjedd i løpet av året og planlegger for fremtiden. Denne måneden virker som en periode med revurdering og fornyelse for deg som Fiskene.

Her kan du lese hele årshoroskop for 2023.

Powered by Labrador CMS