horoskop

Månedshoroskop: Mars 2023

Slik blir mars for deg og ditt stjernetegn.

Publisert

Selv om mars er måneden midt i mellom vinteren og våren, tjuvstarter vi den deilige våren allerede nå! Vi vil helst bruke litt tid på en kafé – i sola, tilføre antrekket og hjemmet en vårlig touch og bare glede oss til varmen slår til for fullt.

Kanskje stjernene kan gi oss en antydning til hvordan måneden faktisk blir?

Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

Det tolvte og siste tegnet i zodiaken er Fiskene, som styres av den foranderlige og mektige Neptun. Fiskene er ikke et av de sterkeste tegnene, men ett av de mest tilpasningsdyktige. Som Fisk har du litt av alle de de andre elleve tegnene i deg, og det gjør at du enkelt kan akklimatisere deg og tilpasse deg nesten hvilken som helst gruppe eller miljø. Med sin livlige fantasi, følsomme natur og sympatiske utstråling, er det vanskelig å ikke like en Fisk. Du er intuitiv og empatisk, men du kan også være lettlurt og en smule egosentrisk. Mange Fisker velger omsorgsyrker eller kreative jobber som forfatter eller kunstner.

Månedens råd: Ikke glem å ha det moro!

Les også: Årshoroskop for 2023

Månedshoroskop mars 2023

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

Mars handler om personlig utvikling, men også om høye krav og en evne til å tilpasse seg – noe som ikke er en av dine sterkeste sider. I løpet av perioden blir du tvunget til å justere deg, og det irriterer deg noe voldsomt. Væren er vant til å ha stor frihet både på jobben og privat, og du tar det for gitt at folk har tillit til deg. Denne måneden oppdager du at noen av sjefene dine kun stoler på seg selv.

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

Med mars kommer våren til deg, og du blomstrer både utseendemessig og mentalt. Du tar mer plass – samtidig som din sjarm og herlige personlighet fører til at folk inviterer deg med inn i nye grupper. På jobben kan du få en unik sjanse til å ta et steg videre i karrieren, men dette vil også kreve både at du utdanner deg og at du tilbringer mer tid på jobben. Privat har du begynt å utvikle en del sterke følelser for februar-flørten din …

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

Det blir en hel del grubling på deg i mars. Det har skjedd ting i privatlivet ditt, ting som du ikke har hatt mulighet til å påvirke, og det gjør at du tidvis har følt deg maktesløs. Nå prøver du å ta kontroll over livet ditt igjen, men det fordrer at du fokuserer på ditt mentale velvære. På jobben skjer det heldigvis ikke så mye, og godt er det – for det skjer desto mer på hjemmebane. I slutten av perioden tar du en viktig beslutning.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

Mars blir en smal måned, der du må snu på hver eneste krone. Dette er dels fordi du levde litt over evne i desember, men også fordi du har noe spesifikt du sparer til. Uansett om det dreier seg om en investering, en reise eller noe annet du ønsker deg, er du veldig motivert for å skaffe pengene. Du er til og med inne på tanken om å påta deg en ekstrajobb. Slutten av perioden ser ut til å handle en del om fysisk aktivitet.

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

Mars blir noe roligere enn den forrige perioden. Du begynner å få orden på hverdagen, og du synes det nesten føles litt godt å takke nei til ulike aktiviteter og invitasjoner. Selv om du så smått begynner å bruke mer tid på å være sosial, er du ganske så strikt med hvor mye tid du bruker på fritidsaktiviteter og venner. Du har ikke noe ønske om å føle det sammen presset på at du skal rekke alt – slik du gjorde på begynnelsen av året. For deg blir dette en bra måned.

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

Mars blir en strålende vårmåned, der du oppholder deg utendørs så mye du bare kan. Så fort sola titter fram, pakker du veska med matpakke og varm sjokolade og begir deg ut. Du har innsett hvor mye positiv energi du får av å være ute i naturen. Denne energien er til god hjelp gjennom lange arbeidsuker med mye stress på jobben. I løpet av mars møter du en person som etter hvert kommer deg veldig nær.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

Hvis februar var en introvert måned, så blir mars en ekstrovert periode, der du er sosial og lykkelig. Du føler deg trygg på deg selv, og det merkes i nesten alt du foretar deg på jobben og i fritiden. Den nye selvtilliten din avspeiler seg i prestasjonene dine. Mars handler også om å reise og oppdage nye ting. Dette blir en spennende og utviklende periode der du vil lære deg mange nye ting.

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

Det blir en intensiv start på mars måned. Fra å ha lunket rundt i et nokså behagelig tempo, øker kravene både i forhold til det sosiale og på jobben. I denne perioden livner du opp. Dagene er i ferd med å bli lengre – noe som passer Skorpionen utmerket. Lyset får energien din til å vende tilbake, og du orker mye mer enn det du gjorde i de mørkeste månedene. Slutten på perioden handler om et valg du stilles overfor.

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

Det blir en fin start på mars. Du er mer uthvilt og i bedre fysisk form enn du har vært på lenge. Du føler deg positiv og glad, og den vanlige vinter-rastløsheten din er blitt erstattet med entusiasme og skapertrang. Dette er en god periode for å teste ut en ny hobby eller et nytt område på jobben. Akkurat nå suger du til deg kunnskap som en svamp, noe som forenkler alle læringsprosessene. Slutten av mars blir sosial.

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

Mars blir en bra start på våren. Du har fått litt mer selvtillit, og du har tydelige mål med dette året. Akkurat nå satser du for din egen del, og du legger bort alle kravene fra omverdenen. Du har merka at du presterer bedre når du gjør noe som du brenner for på din egen måte, og ikke når du hele tiden skal prøve å justere deg etter andres forventninger. I mars kan det, spesielt for yngre Steinbukker, bli en del reiser.

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

I løpet av mars prøver du å kombinere jobben og en fritidsinteresse med ulike prosjekter sammen med familien. Det blir en givende, men også ganske intens tid. Du slurver med både mat og søvn i denne perioden, og det kan føre til at du blir mer mottakelig for infeksjoner. Akkurat nå har du ikke tid til å være sjuk – til og med kun et par dager med forkjølelse kan stikke kjepper i hjulene for det tette programmet ditt. Forsøk å være litt snill med deg selv.

FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

I løpet av de innledende ukene i mars har du fullt opp. Det er vanskelig å falle til ro på kveldene; det er mye uro og mange tanker rundt en situasjon på jobben, og de kverner i hodet når du skal sove. Dette er en gunstig periode for å teste ut meditasjon eller yoga. Du trenger å finne tilbake til din indre ro i alt det spennende, men kaotiske som skjer rundt deg. Denne måneden stiller du deg selv noen mer eksistensielle spørsmål som har med livet og døden å gjøre. Du er vanligvis sjelden så dypttenkende som du er nå, men Månen forsterker denne siden ved personligheten din, noe som fører til den ekstra grublingen. I slutten av måneden kommer du ut av boblen og blir betydelig mer sosial. Dette blir en leken periode.

Les også: Årshoroskop for 2023

Powered by Labrador CMS