horoskop

Månedshoroskop: Desember 2022

Månedshoroskop desember 2022

Slik blir desember for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop desember 2022: Vi er inne i årets siste måned, det er jul og snart et nytt år på hell. Dette er hva desember har å by på for deg og ditt stjernetegn.

Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

Månedshoroskop desember 2022

Skytten

Den vennlige, glade og intellektuelle Skytten styres av den ekspansive og filosofiske planeten Jupiter. Som Skytte er du frihetssøkende, og trives best uten å måtte forholde deg til gitte regler. Du er full av ideer og filosofiske tanker, og du er blid, sjarmerende og lett å like. Selv om det gjerne ikke er så lett å oppdage det, har Skytten en veldig romantisk side – en side som gjør at hun i årevis kan lengte etter en umulig relasjon – kun fordi hun har fått det for seg at det må bli denne personen og ingen andre. En del av Skyttens karakter er at hun stadig jakter på det umulige. Når livet blir for forutsigbart og komfortabelt, søker hun seg videre. MÅNEDENS RÅD: Sats på kjærligheten.

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

Selv om du fortsatt ikke er på topp rent fysisk og psykisk, går du lysere tider i møte. Jula nærmer seg, og med det byr desember på en variert miks av fester, mingling og andre sosiale tilstelninger. Når juleverkstedene og kakebakingen er unnagjort, blir det enklere å skyve bort de tunge tankene og leve litt mer her og nå. Nyttårsaften blir en glitrende og sprakende avslutning på året.

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

Jula kommer brått på deg. Både på jobben og hjemme har du uendelig mye du må rekke over. De økonomiske forutsetningene er også litt annerledes i år, og det fører til at du tenker deg om før du handler julemat og presanger. Hvis du kan, bør du få så mye hvile som mulig i romjula – og forberede deg på en real avslutning på et merkelig år. Nyttårsaften blir en både morsom og ekstravagant opplevelse.

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

Desember handler om å greie å rekke alt. Dette blir en stressfylt måned, og du kjenner på at du er sliten og at batteriet snart er tomt. I tillegg er helgene fylt med sosiale forventninger og krav. Det er en viss risiko for at du blir sengeliggende i midten av perioden. Bli i så fall ikke frustrert, men benytt anledningen til å få godt med hvile. Dette er kroppens måte å si ifra på. Jula og nyttårsaften blir av det rolige slaget, men veldig fin, varm og energigivende.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

Desember er den måneden du gleder deg til hele året. For deg handler hele måneden om bjelleklang og julekos. Du begynner gjerne å pynte til jul i slutten av november, og du elsker å holde liv i nye og gamle tradisjoner. Det ser ut til at en kjær slektning eller venn er fraværende denne jula, og det legger en demper på stemningen. Nyttårsaften, derimot, blir morsommere, mer strålende og crazy enn du kunne ha drømt om.

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

Du går inn i desember med en følelse av at du ikke har kontroll. Det skjer så mange ting rundt deg, ting du ikke kan påvirke, og du kjenner deg maktesløs. I løpet av måneden forsvinner noen av frustrasjonene, og du kan nyte de siste helgene. I midten av perioden blir det mye festivitas, og slutten av måneden byr på årets villeste, men også morsomste opplevelse.

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

For Jomfruen blir desember en av de beste månedene dette året. Selv om jula du går i møte i år er mer dempet og det er færre pakker under juletreet, kan dette bli den beste jula i hele ditt liv. Dette er nok fordi du fokuserer mer på familien, varmen og fellesskapet enn på å holde liv i massevis med tradisjoner som du antagelig egentlig ikke bryr deg om. Nyttårsaften blir ganske lavmælt, men hyggelig.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

Det er på tide å for alvor ta tak i helsen din. Neste gang du blir syk, må du bli hjemme til du er helt frisk pluss et par dager til. I motsatt fall går du en ganske dårlig jul i møte. Det Vekten trenger akkurat nå, er rutiner og faste tider. Du skal ikke påta deg mer jobb i denne perioden, men lytte til det kroppen din prøver å formidle. Slutten av perioden handler for det meste om familien og om å opprettholde tradisjoner.

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

For deg dreier desember seg om å skape nye vaner og å være ærlig mot deg selv. Du trapper ned når alle andre trapper opp tempoet, og du tillater deg å reflektere over livet og framtiden. Desember markerer slutten på en lang og turbulent periode som har bydd på både søtt og salt. Du vet at du er klar for en forandring; nå skal du bare bestemme deg for når, hvor og hvordan ditt nye liv skal begynne. Det blir mange beslutninger å ta.

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

Du går inn i en rolig og fin periode, men også i en tid der det stilles mange krav både på jobben og hjemme. I desember er det bra om du greier å fokusere på én ting om gangen. Det er når du prøver å sjonglere jobben og de sosiale delene av livet ditt samtidig, at problemene oppstår. Når det gjelder kjærligheten, eksisterer det kun én regel: Våg å dele følelsene dine, å vær ikke redd for å være åpen om dem. Når du kjenner deg stressa og sliten, er det kjærligheten som er livlinen din. Du kan håndtere hvilke som helst problemer så lenge du har varme og trygghet i hverdagen.

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

Du går en glitrende og eventyrlig måned i møte. Desember kommer til å by på overraskelser, nye venner og annerledes miljøer. For deg blir ikke dette en tradisjonell julemåned, men det blir en herlig periode der du får sjansen til å teste ut noe som kan ha å gjøre med dine planer for framtiden. Nyttårsaften blir den perfekte avslutningen på 2022. Som singel kan det være denne kvelden du møter kjærligheten.

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

I november lærte du deg en nyttig lekse om behovet for å hvile og ta vare på deg selv. Denne måneden har du bestemt deg for å sjeldnere si ja til å stille opp for andre. Du setter deg selv først, og du setter av tid til hvile og refleksjoner. Jula blir litt annerledes når nye tradisjoner skapes. Nyttårsaften handler om å feie alle problemene under teppet for en kveld – og bare ha det moro. Kvelden blir magisk.

FISKENE (20. FEBRUAR – 20. MARS)

Desember begynner ganske rolig, for siden å trappes opp til et voldsomt tempo. Spørsmålet er om du greier å henge med i svingene når kravene øker og dagene føles uendelig lange. Her gjelder det å finne en balanse mellom aktiviteter og hvile i hverdagen. I jula kan gamle konflikter våkne til liv. Du er ganske skjør etter en tøff periode på jobben, og derfor går ugreie kommentarer mer innpå deg nå.
Powered by Labrador CMS