horoskop

Månedshoroskop: Juni 2023

Slik blir juni for deg og ditt stjernetegn.

Publisert

Endelig sommer!

Er dette din favorittårstid? Da er du isåfall ikke alene. Sommeren er forbundet med ferie, varme dager i sola og lange og lyse kvelder med kjente og kjære.

Hva sesongen vil bringe er ikke godt å si, men kanskje stjernene kan gi oss noen hint?

Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

Den sjarmerende, humørfylte og nysgjerrige Tvillingen styres av kommunikasjonsplaneten Merkur. Tvillinger er flinke til å selge, trivelige og enkle å ha med å gjøre. Akkurat som navnet Tvillingene antyder, er det også en tyngre og mørkere side ved deg som du sjelden viser til andre enn dem som står deg nærmest. Tvillingen er nysgjerrig, lærer lett og elsker å fordype seg i nye emner. Dessverre har du som oftest ikke tålmodighet til å lære så mye om ett tema før nysgjerrigheten etter noe nytt igjen tar overhånd. Tvillingene finner man gjerne i yrker som involverer salg, journalistikk eller andre medier, der du kan dra nytte av dine verbale talenter.

Månedens råd: Omfavn din eventyrlystne side.

Les også: Årshoroskop for 2023.

Månedshoroskop juni 2023

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

Begynnelsen av juni blir en stressende, morsom og svært givende periode. I løpet av de første ukene topper du dine sosiale og kreative evner. Det går bra både på jobb og i privatlivet. Denne måneden handler mer om nytelse og mindre om spirituell utvikling. Under sommersolverv 21. juni finner du en ny vei, og den leder til et uutforsket og interessant område. På slutten av perioden roer tempoet seg, og du får igjen tid til å puste.

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

Begynnelsen av perioden handler om å utvide horisonten og prøve nye ting. Tyren er ikke akkurat glad i forandringer, men akkurat nå synes du denne typen utfordringer er morsomme – og det viser seg ikke minst i resultatene du leverer. Perioden rundt sankthans blir sosial, og du blomstrer og får nye venner. Dette er en morsom og livlig periode. I løpet av juni føler du for første gang på lenge at både du og livet ditt er på rett spor.

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

Juni handler om å våge å ta imot de mulighetene du blir tilbudt. I lange perioder har du vært redd for forandringer, noe som ikke er typisk for tegnet ditt. Nå er du på vei tilbake til gamle spor, der du synes det er gøy når ting endres i raskt tempo. Du har ikke lenger det samme behovet for stabilitet og trygghet som du har hatt de siste årene, og nå tør du å ta litt mer risiko. Midten av perioden blir sosial, og det topper seg 18. juni når det er en nymåne i tegnet ditt. Nymånen forsterker alle dine positive egenskaper. Slutten av perioden handler om å finne ro i seg selv og unne seg å ha det bra.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

Det dreier seg for det meste om jobb i starten på denne måneden. Du fokuserer på karrieren eller utdanningen din. Det kan bli lange dager og sene kvelder, noe som begrenser det sosiale livet ditt noe. Å være så jobbfokusert som du er akkurat nå, er ganske uvanlig for Krepsen, men det handler om å utforske nye områder og om å teste grenser. Midten av juni blir litt mer avslappet, og da er det familie og venner som gjelder.

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

Juni dreier seg om å våge og å handle. I mai var du i tenkeboksen, men nå er det på tide å gå fra idé til handling. Mye av denne perioden dreier seg om å skape en stabil plattform både for høsten og en fjernere framtid. Tiden rundt sankthans handler om kjærlighet, om vennskap og om å vise følelser. Slutten av perioden blir kreativ. Du blir styrket av Månens posisjon, og det gjør deg mer uttrykksfull.

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

Det tennes en flamme i den stabile Jomfruen, og det gir deg både positiv energi og en viss form for rastløshet. Du føler deg ikke lenger tilfreds, og du vil heller utforske nye muligheter og kaste deg over andre utfordringer. Det blir en eksperimentell periode, der du kommer til å gjøre mange ting du normalt aldri ville våget å prøve. Fra midten av måneden blir dine sosiale bånd styrket, hovedsakelig med familien, men også med vennene dine.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

Juni fortsetter litt i samme spor som slutten av mai. Det er en person som nylig har kommet inn i livet ditt, og hen bringer endring og en ny måte å se verden på. Dette kan være en litt svimlende periode, hvor du tester ut dine nye innsikter og følelsene dine. I midten av juni blir det litt mer stabilt, og du finner tilbake til den indre roen din. Slutten av perioden handler om å tvile og stille spørsmål.

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

I starten av perioden tar du på deg mer ansvar enn du trenger. For deg handler dette mye om at du synes det er vanskelig å si nei til en veldig krevende leder. Hen har det med å bruke personalet for å nå sine egne mål. I midten av juni blir du skikkelig sint, og da stopper det tvert. Du sier ifra, og sjefen møter deg med respekt. Fra sankthans og utover begynner du å prioritere privatlivet framfor jobben.

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

Begynnelsen av juni blir en morsom og litt annerledes tid. Du har fått nye venner, og de vil ta deg med på fantastiske eventyr. Dere både vil og tør å være annerledes denne perioden. Rundt sankthans kommer kjærligheten inn i livet ditt; det kan være lidenskap, men også kjærlighet til et barn eller et dyr. Dette blir en fin, varm og rolig periode. Nå liker du best å bare være, og du føler ikke behov for å finne på ting.

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

Denne perioden får du ny energi fra Skytten. Det gjør deg mer vågal i beslutningene dine, og du får en god driv til å nå dine visjoner. I hele juni blir det en gradvis økning i tempoet på jobben og i privatlivet, et tempo som kulminerer like etter sankthans. Det er nå du har frie hender og får marginene på din side. Endelig har du alle de forutsetningene du trenger for å nå drømmemålene dine.

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

Juni handler om å lande, både fysisk og mentalt. Begynnelsen av perioden blir en indre reise, der du bestemmer deg for hva du vil gjøre og hvor mye tid du er villig til å ofre. Fram til nå har det vært et hamsterhjul, der du bare har hengt med i svingene, men nå tar du roret og sørger for å være den som styrer hverdagen din i stedet for å la den styre deg. Tiden rundt sankthans handler i stor grad om familie og fellesskap.

FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

Du er sint på deg selv fordi du ikke tør å si ifra på jobben, men dette er noe som vil endre seg i begynnelsen av perioden. Skytten gir deg drivkraft og energi, og fullmånen 4. juni lar deg utforske nye veier, og gir deg mot til å stå opp for deg selv. Midten av perioden har fokus på gamle og nye vennskap. Dette er en periode der du er usedvanlig sosial. Slutten av måneden handler om økonomien din.

Her kan du lese hele årshoroskop for 2023.

Powered by Labrador CMS