horoskop

Månedshoroskop: April 2023

Slik blir april for deg og ditt stjernetegn.

Påsken er her, og markerer starten på april. Hva vil denne måneden bringe, mon tro?

Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

Væren er det første og ett av de mest drivende tegnene i zodiaken. Med krigsguden Mars som herskerplanet tar du for deg av livet med glupsk appetitt og en sterk vilje til å utforske. Væren er en pioner som elsker å sette i gang ting – uansett om det dreier seg om karrieren eller privatlivet. Det du mangler er tålmodigheten til å gjennomføre; underveis blir du rastløs og begynner å lete etter nye, spennende prosjekter. I kjærlighetslivet er du både fysisk og lidenskapelig, og en Vær kunne aldri ha levd i et platonisk forhold. Du kan bli bråsint og sjalu i relasjonene dine – uansett om det handler om et vennskap eller forhold.

Månedens råd: Prøv å tenke praktisk.

Les også: Årshoroskop for 2023.

Månedshoroskop april 2023

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

April dreier seg om små og store forandringer. Du er kommet til et sted i livet ditt der du må velge. Antagelig handler det om en beslutning som gjelder boligen din. Denne måneden blir både slitsom og givende på samme tid. Det som er viktig for deg i denne perioden, er at du tenker skikkelig godt igjennom hvert eneste steg du tar. Som mange sterke tegn, er du veldig impulsiv og agerer ofte ut ifra følelser framfor fornuft. I slutten av perioden venter det en emosjonell forandring. Denne handler om et brudd, men også om en artig og utfordrende ny start.

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

I løpet av april prøver du å balansere privatlivet og jobben – noe som kan være både utfordrende og lærerikt på én gang. I denne perioden skjer det mye på hjemmefronten, og det kan dreie seg om ting som berører deg både direkte og indirekte; nære venner eller familiemedlemmer er på vei oppover karrieremessig, er ute og reiser eller får unike tilbud. På jobben skjer det også mye, og du er den personen som sjefene dine ønsker å satse på.

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

Dette blir en fin vår for deg. Du får påfyll med energi ved å prioritere vennene dine og familien. Selv om jobben betyr en hel del for deg, så er den ikke like viktig som de menneskene du er glad i. Denne måneden inntreffer det noe som setter mye i livet ditt på spissen. Du blir nødt til å konfrontere vanskelige følelser som har med liv og død å gjøre. Uansett hva som skjer, vil denne hendelsen gjøre deg sterkere.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

I april øker du tempoet og blir mer og mer fysisk aktiv. Du oppholder deg mye utendørs når du har fri, og din nye, energiske personlighet både imponerer og inspirerer venner og bekjente. For deg handler det mest om å finne en balanse mellom jobb og fritid. Du lader batteriene i naturen slik at du orker lange arbeidsuker og kjipe kollegaer. I slutten av perioden har du, som singel Kreps, gode forutsetninger for å innlede en romanse.

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

Det kan se ut som om du er ute og reiser en hel del i denne perioden. Kanskje det er en langtur, men det kan også dreie seg om kortere utflukter på fritiden. Du trenger inspirasjon i livet ditt, og den finner du ikke på hjemmebane. Derfor søker du deg bort. Det er en viss rastløshet i tegnet ditt; en følelse som er vanskelig å kontrollere. Du føler at livet bare fyker av gårde uten at du bruker de sjansene du får.

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

Jomfruen er ikke bare et jordtegn som er tett knyttet til naturen – du har også et helt spesielt forhold til nettopp våren. Når jorda våkner til liv igjen, fylles du med positiv energi og en vilje til å forandre ting til det bedre. I denne perioden har du det bra, og du deler raust av din positivitet med omgivelsene. Dette blir en sosial måned, der du prioriterer relasjonene dine med så vel kollegaer som familie og venner.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

I april senker du tempoet noe. Mars har vært en fin og morsom periode, men nå kjenner du på at tempoet er litt for høyt til at du kan orke det på lang sikt. Rent praktisk innebærer dette at du unngår å jobbe overtid og at du er noe mer nøye med hvilke sosiale evenementer du deltar på. Slutten av perioden dreier seg om å hjelpe og støtte en nær venn som har havna i trøbbel. Dette er en person som betyr alt for deg.

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

Du tar tak i en del praktiske ting i livet ditt. Det kan handle om et boligbytte, en større investering eller en forandring i karrieren. Uansett hva som skjer, tar du bevisste og nøye overveide valg. Skorpionen kan være veldig impulsiv, men akkurat nå er du påvirka av den praktiske Jomfruen, som hjelper deg med å handle mer rasjonelt. Slutten av perioden byr på en interessant vending i en ganske betent konflikt.

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

I april tar du noen nye tak på jobben. I hele fjor høst hadde du en ganske ambivalent innstilling til jobben din, men nå kjenner du på en ny entusiasme og en herlig vilje til å utvikle og utvikles. Den personlige relasjonen din til sjefene er bedre, og det kommer godt med når du nå vil foreta noen endringer. Privat lunker livet videre sin vante gang, og det gir deg mulighet til å kunne konsentrere deg mer om karrieren. April avsluttes med stil.

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

April blir en fortsettelse på det du begynte på i mars. Du reiser en del, men du har også muligheten til å tilbringe litt mer tid med vennene dine og delta på mye sosialt. I løpet av denne perioden får du nye venner og en ny bekjentskapskrets. Dette kan ha å gjøre med en forandret arbeidssituasjon, men det kan også være at det er fordi du som person er på en annen plass i livet enn du var for et år siden. Akkurat nå nyter du bare livet …

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

I april fatter du en beslutning som kommer til å påvirke både deg og familien din i en lengre periode. Dette handler om et karrierevalg. Uansett hva du velger, vil dine nærmeste støtte deg og gjøre sitt beste for å hjelpe deg med å lykkes. Hvis du er i et forhold, anstrenger du deg litt ekstra for å få partneren din til å føle seg sett og spesiell. Spesielt noe mer etablerte relasjoner kan få en ny gnist i slutten av perioden.

FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

I april karrer du til deg og begynner å ta mer plass. Borte er den rause og tilpasningsdyktige Fisken. Du ønsker å vise at du er en naturkraft både privat og på jobben. Deler av denne nye personligheten din er ekte, mens andre deler kun er en maske av selvsikkerhet som du gjemmer deg bak. Hvis sannheten skal på bordet, er du slett ikke så selvsikker som du framstår. I slutten av perioden venter nyheter som dreier seg om økonomien

Her kan du lese hele årshoroskop for 2023.

Powered by Labrador CMS