ELLE DECORATION

Månedens mood: It's amore

Foto: Instagram / @ninasandbech & produsentene

Februar er måneden for kjærlighet.

Publisert Sist oppdatert

Vi er kanskje ikke alene om å føle at januar varte i cirka tre måneder. Derfor var det veldig oppløftende da vi endelig kunne krysse av 1. februar i kalender, som også er årets siste vintermåned.

Men februar er ikke bare en vintermåned, det er også en måned for kjærlighet! 14. februar feirer vi (noen mer motvillig enn andre) Valentines day, og enten du er singel, i et forhold eller nylig dumpa, så handler denne høytiden om kjærlighet, i alle former.

Førstkommende søndag, 12. februar, feirer vi også morsdag, som er en fin anledning til å gjøre stas på alle slags mødre.

Ikke minst er februar måneden for fastelavn – og dette er en høytid det er umulig å mislike. Boller med krem – what's not to love? Vi har startet denne feiringen litt tidlig i år, men offisiell dato er søndag 19. februar.

Månedens mood er derfor inspirert av disse tre høytidene, som alle tre handler om kjærlighet (ja, også den til bakst) og fokus ligger på å kose oss i årets siste vintermåned og lade opp batteriene før våren offisielt begynner i mars.

Shopping:

Powered by Labrador CMS