Zendaya er Maison Valentinos nye ansikt

Foto: Valentino

Superstjerna fra seriesuksessen Euphoria blir luksusmerkets nye abassadør.

Publisert Sist oppdatert

Zendaya går i fotsporene til Adut Akech Bior og Lady Gaga og blir Maison Valentinos nye ansikt.

«Det er en ære å få være en del av Valentino. Jeg gleder meg til dette fantastiske samarbeidet med Pierpaolo og hele Valentino-familien.

Sjefdesigner Pierpaolo Piccioli har redefinert det klassiske italienske motehuset Valentino, og virkelig lykkes med å gjøre det like relevant i 2020 som i storhetstiden på 1970-tallet.

Piccioli er kjent for å følge med på hva som rører seg og har klart å rekruttere en yngre og helt ny målgruppe som fans av merket.

Adut Akech Bior er en av verdens mest ettertraktede modeller, og er en av hans muser. Vi tok en prat med henne om dette i Stockholm tidligere i år (før korona), og nå har Piccioli hentet inn Zendaya.

Zendaya Maree Stoermer Coleman (24) er skuespiller, artist og danser. Hun var et kjent ansikt fra Disney channel og filmer, som The Greatest Showman og Spider:Man , men fikk sitt store gjennombrudd i seriesuksessen Euphoria på HBO i 2019. Serien fikk raskt kultstatus hos de unge, og oss eldre... Og alle venter nå i spenning på sesong to, som kommer neste år.

«Vi har valgt Zendaya som det nye ansiktet til Valentino fordi hun representerer virkelig hva Valentino står for i dag. Hun er en sterk og modig, ung kvinne som bruker talentet sitt til å uttrykke seg. Hun er en stemme for sin generasjon», skriver Pierpaolo Piccioli i en pressemelding fra Valentino via Group88.

Powered by Labrador CMS