Michael Kors med limited edition "Watch Hunger Stop" T-skjorte

Alle inntektene går uavkortet til barn som er rammet av COVID-19 pandemien.

Publisert Sist oppdatert

Michael Kors har lansert en special edition Watch Hunger Stop t-skjorte, for å støtte FNs World Food Programme (WFP) sitt arbeid rundt COVID-19 pandemien. Alle inntekter fra t-skjorten vil gå uavkortet til barn som har blitt rammet av denne pandemien.

Unisex t-skjorten er hvit og har LOVE i lyseblå bokstaver trykket på brystet.

Michael Kors - “Food Is Love”

Dette er en fortsettelse av Watch Hunger Stop-kampanjen til Michael Kors, som har blitt en hjertesak for det amerikanske klesmerket.

FNs World Food Programme (WFP) sørger for skolemat til barn i fattige deler av verden og hittil har Watch Hunger Stop-kampanjen gitt over 19 millioner måltider til barn i nød.

Men som et resultat av COVID-19 pandemien har mange skoler måtte stenge, så nå jobber FN med å sørge for at disse barna også får mat hjemme.

– Denne pandemien er en påminnelse om at det viktigste her i verden, er kjærlighet og et bra helsevern. FNs World Food Progamme gir håp til så mange, og har hjulpet så mange i nød. De er den organisasjonen verden tyr til i en nødssituasjon, og det kommer ikke som noen overraskelse for meg at de også står på under denne globale pandemien. Vi er stolte over å jobbe med WFP og vil gjøre hva vi kan for å samle inn penger til de som trenger det, sier Michael Kors.

Klikk her for å kjøpe LOVE t-skjorten og støtt en god sak!

Powered by Labrador CMS