Ema Bihors ønskeliste

Foto: Instagram/@emabihor, Produsentene

Ema ønsker seg alt fra Manolo Blahniks til salatbestikk.

Publisert Sist oppdatert

Julaften nærmer seg, og jeg kjenner det kribler i magen! Jeg pakker kofferten om ikke så lenge og vender snuten mot Vestlandet og Sandnes. Hjem til mine foreldre, familie og venner.

Selv om det atter en gang blir en jul med restriksjoner, så blir det allikevel julekos, julefilmer, julemat, og julehygge med de aller nærmeste.

Mamma og jeg dekorerer treet hvert år sammen og jeg har ønskelisten til gavene under treet klart.

Drikkeglass fra Ferm Living

Jeg elsker å dekke på bord og glass er med på å gjøre at borddekkingen blir fin. Fra før har jeg Ferm Living ripple glassene (de lave og høye) og jeg elsker dem. De er gode å drikke fra og fine. I år ønsker jeg meg den nye modellen «Ripple verrines».

Ripple Glass, 4 stk fra Ferm Living, kr 399.

Sokker fra Falke

Jeg hater å fryse og pakker meg godt inn fra innerst for å holde meg varm. Jeg elsker (kasjmir)sokkene fra Falke og du kan aldri ha for mange.

Ullsokker fra Falke, kr 949.

Salatbestikk fra Ferm Living

Du finner meg ofte på kjøkkenet, da matlaging er en av mine store favoritter. Jeg liker å lage all verdens mat og trenger da litt av alt når det gjelder tilbehør. Det var kjærlighet ved første blikk da jeg så bestikket fra Ferm Living.

Salatbestikk fra Ferm Living, kr 569.

Såpe fra Aesop

Første gang jeg prøvde såpa fra Aesop med mild skrubbeffekt, var på en café i Paris for noen år siden. Etter det har jeg vært hekta. Den er så god, lukter godt og det er hverdagsluksus at man skrubber hendene hver gang man vasker de. Synes selvfølgelig også designet er fint.

Såpe fra Aesop, kr 320 (annonse).

Silkepysj fra H&M

Det er obligatorisk å traske rundt i pysj og deige seg på sofaen i jula. For å ikke føle seg helt slask, så synes jeg det er fint med pysj i sateng eller silke. Det er veldig deilig mot huden og jeg føler jeg ligger på en sky fordi det er så glatt og mykt. Dette silkesettet synes jeg ser ut som en drøm!

Pysjoverdel, kr 999 (annonse), og pysjbukse kr, 999 (annonse).

Øredobber fra Pearl Octopuss.y

Less is a bore, som jeg pleier å si. Jeg synes det er like gøy å kle seg opp på en hverdag som det er en helgedag. Kanskje enda mer gøy en hverdag faktisk! Jeg har allerede to par øredobber herfra, men tenker disse fine i gull hadde vært et perfekt tilskudd til garderoben min. Passer bra til en strikkegenser eller hvit skjorte, så vel som til paljettjakka mi en fredag eller lørdag ute på byen (når det åpner igjen).

Øredobber fra Peal Octopuss.y, kr 2300.

Bok: In Paris

Paris er byen over alle byer. Hvert år feirer jeg bursdag i Paris sammen med mamma. Vel, før COVID hvertfall. Jeg gleder meg til å reise tilbake og i mellomtiden kan jeg drømme meg vekk i boka «In Paris» av Lauren Bastide og Jeanne Damas. Der får du innblikk i livene til 20 parisiennes, deres hjem, karrierer og liv. Du kan også drømme deg vekk i bilder, tips om steder å besøke, vin som må drikkes og romantiske steder i Paris for å kysse.

In Paris av Jeanne Damar og Layreb Bastide, kr 249 (annonse).

Manolo Blahnik – Lurum Yellow

Jeg har ei greie for sko. Det setter ofte prikken over i´en på et antrekk. Jeg skal innrømme at jeg føler meg som power woman når jeg har fine sko på meg. Det gir meg selvtillit og jeg føler meg fin. Fra før har jeg både Hangisi i grønn og Maysale i blå fra Manolo Blahnik. Jeg har siklet lenge på Lurum i fargen gul.

Jeg har prøvd de ved flere anledninger og drømt meg vekk i antrekk jeg kan bruke de til. Ikke bare er de et smykke på foten, men de er også utrolig behagelige på. Så i år har jeg gitt meg selv en førjulsgave: til meg selv fra meg selv. Jeg finner skoene ikke under treet, men på føttene mine på julaften. Lykkelig og fornøyd.

Manolo Blahnik Lerum Yellow, kr 12100.

Powered by Labrador CMS