Månedshoroskop: Desember

Foto: Marta Sierra

Se hvordan desember blir for deg og ditt stjernetegn!

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop desember 2019: Desember betyr jul, og foran oss står en rekke juleforberedelser, julebord og andre festligheter. Vi skal stresse rundt og kjøpe gaver, men vi skal også tilbringe masse tid med våre nære og kjære.

Vi ELLEsker bildene til Marta Sierra (@marta_sierra) som gir oss masse julestemning!

https://www.instagram.com/p/BrndsS9BIN-/

Men hvordan blir egentlig november for ditt stjernetegn?

Svaret finner du i ELLEs store månedshoroskop for desember 2019.

Sjekk horoskopet ditt hver dag på ELLE.no!

Skytten:

Den ildfulle Skytten styres av den omskiftende, filosofiske og intellektuelle planeten Jupiter. Du er en karismatisk person, som har lett for å finne nye venner og knytte kontakter. Selv om Skytten kan være både uansvarlig og overfladisk, er du veldig sjarme- rende. Dette gjør at nesten alle som møter deg liker deg. Skytten er en sann optimist, og elsker frihet mer enn noe annet tegn. Å bure en Skytt inne med en kjedelig jobb eller i et stagnerende forhold, er å langsomt drepe livsgnisten. Du trenger rom til å vokse og frihet til å oppdage nye omgivelser, om du skal kunne nå ditt fulle potensial. Månedens råd: Nyt jula sammen med familien din.

MÅNEDSHOROSKOP Desember 2019

VÆREN 21. MARS – 20. APRIL

Desember blir en stressende periode for deg. Tempoet på jobben har tatt seg opp ytterligere, og kravene til prestasjon og kompetanseutvikling øker hele tiden. Selv i privatlivet er det mye nå – med både familie, venner og hobbyen din. Sørg for å ta en pause fra alt og ta det rolig innimellom. Gjør du ikke dette, kommer kroppen til å protestere ved å påføre deg det ene problemet etter det andre – helt til du tvinges til å høre etter.

TYREN 21. APRIL – 21. MAI

Mye i desember, både på jobben og hjemme, dreier seg om jula. På jobben er det mange deadliner før jul, så tempoet framover er temmelig høyt. I midten av perioden passer du på å ta deg fri en langhelg for å komme deg bort fra alt stresset. Dette blir både en fin måte å lade batteriene på og å få kjøpt inn julegavene dine. Jula blir koselig og nyttårsaften glamorøs.

TVILLINGENE 22. MAI – 21. JUNI

Dette blir en herlig og spennende måned for Tvillingene. Som singel treffer du mange fine og interessante mennesker i denne perioden, men du er ikke helt klar for å åpne opp hjertet ditt for én spesiell akkurat nå. Desember dreier seg om private og jobbmessige utfordringer. I perioder blir det veldig stressende, så om du skal holde deg frisk, gjelder det å være nøye med både mat og søvn. Julen blir en pause fra alt stresset.

KREPSEN 22. JUNI – 22. JULI

I løpet av den siste måneden er du tilbake der du starta i begynnelsen av året – iallfall følelsesmessig. Du trodde at du hadde kommet over forelskelsen denne høsten, men dere har tatt opp igjen kontakten, og du innser at ingen ting har forandret seg. Nå er du like fortapt som du var da dere gikk fra hverandre. I løpet av høsten har du fått mer selvtillit, så kanskje du nå våger å være mer ærlig om følelsene dine.

LØVEN 23. JUNI – 23. AUGUST

Desember blir en fin måned, som byr på både kjærlighet og mange hyggelige fester og opplevelser. Denne perioden må jobben vike til fordel for ditt sosiale liv. Du elsker å være enhver fests midtpunkt. Sjarmen din er ubestridelig, og humøret er på topp hele denne perioden. Jula handler om familien, mens nyttårsaften blir en glitrende kveld full av masse fantastisk drama.

JOMFRUEN 24. AUGUST – 23. SEPTEMBER

Etter en fin, men utfordrende november måned blir det betydelig roligere i desember. I enkelte perioder denne måneden ligger du hjemme med influensa eller forkjølelse. Det er når du er borte fra hverdagen at du får mer perspektiv på livet, og du innser at det er på tide å gjøre enkelte forandringer – både på jobben og i privatlivet. I jula er du så mye som mulig sammen med familien.

VEKTEN 24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER

Endelig har du funnet rytmen din på jobben. Selv om det både er krevende og stressende iblant, får du det til å fungere ved å delegere bort de vanskeligste oppgavene og selv ta hånd om de mer kreative utfordringene. Dette gir hendene og tankene rom for å vandre fritt. I slutten av desember er du mye sammen med familien. Både jul og nyttår handler om de menneskene som står deg aller nærmest i livet.

SKORPIONEN 24. OKTOBER – 22. NOVEMBER

Desember fortsetter i det samme sporet som slutten av november. Jobbmessig er det veldig mye å gjøre, og du har ofte problemer med å sove på grunn av alle tankene som kverner rundt i hodet ditt. Privat er tempoet også høyt. Det er mye moro, men samtidig er du konstant trøtt. Jula byr på en pause fra hverdagen, og denne skal du virkelig bruke til å hvile deg ut. Du kommer til å trenge denne energireserven i løpet av våren.

SKYTTEN 23. NOVEMBER – 21. DESEMBER

Akkurat nå går mye opp og ned i livet ditt, men desember dreier seg om forandringer. Det har skjedd så mye denne høsten at det er ikke til å komme bort ifra at det er enkelte ting som ikke fungerer like bra i livet ditt som før. Du kvitter deg med relasjoner som ikke lenger gir deg noe. Uansett om det er noe så udramatisk som å slutte å følge noen på Facebook eller om det dreier seg om en mer endelig avskjed, så syns du det er deilig å rydde opp og gå videre. I løpet av jula er det først og fremst familien det dreier seg om. Å tilbringe tid med dine nærmeste gir deg både varme og perspektiv på tilværelsen. Nyttårsaften blir avgjørende for hele våren. Du treffer en person som gjør dypt inntrykk på deg.

STEINBUKKEN 22. DESEMBER – 20. JANUAR

Den siste måneden i året blir både vanskelig og fin. Det gjelder å levere jevn og god kvalitet på jobben. Det blir mange utfordringer både privat og på arbeidsplassen, men du henter energi fra familie og venner. Denne energien bidrar til at du orker å stå løpet. Du nikoser deg i jula, som du tilbringer med familie og gode venner. I romjula får du en forespørsel som du ikke kommer til å takke nei til.

VANNMANNEN 21. JANUAR – 19. FEBRUAR

I løpet av desember sørger du for å være mest mulig sammen med familien. Det er roligere på jobben nå, og du har mye mer tid til dine nærmeste. Jula dreier seg om god mat, fellesskap og å ta vare på hverandre. Nyttårsaften er din kveld, og da fråtser du i glamour og luksus – noe du i hemmelighet setter atskillig mer pris på enn alt juleståket. I slutten av måneden får du positive nyheter som dreier seg om jobben.

FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

I desember innser du noe viktig om deg selv. Du har vært lat, og derfor har du nedprioritert dine sanne følelser til fordel for det som er trygt og bekvemt. Du føler deg veldig usikker på mye, men én ting vet du–og det er at du må være ærlig med følelsene dine, selv om det innebærer et brudd. I løpet av denne måneden tar du kontakt med en person som fortsatt er i tankene dine, men som du verken har snakket med eller truffet på flere måneder.
Powered by Labrador CMS