Byens nye, freshe spisested

Det er ikke alltid like lett å spise sunt når man er på farten eller bare vil ha et raskt måltid. Pink Fish er verdens første fast food-restaurant med norsk laks som stjerne og hovedingrediens på menyen. Et av de mest spennende konseptene vi har sett på lang tid!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Pink Fish

Enda mer spennende er det at menyen nå byr på Treningsfrue sin rett, som hun har utviklet i samarbeid med Geir Skeie. Denne kommer både som wraps og salat, og består av den kjente bloggeren sine favorittingredienser. I tillegg har hun laget sin favorittsmoothie med havremelk og acai som smaker deilig bringebær og passer utmerket som tilbehør eller alene.

Første inntrykk av salaten er at den er fargerik og innbydende. Vi får energi bare av å se på den!

Den grillede laksefileten er penslet med teriyakisaus, noe som gjør den smakfull og saftig. Laksen serveres med mango, grønnsaker og salat. Toppet med en sesamdressing som er laget av mesterkokken Geir Skeie selv – vi synes den er prikken over i´en. Wrapen er laget av en lokal baker på Grønland i Oslo. Den er myk og smaker ordentlig godt!

Endelig er det mulig å få tak i sunn, god, næringsrik og kortreist mat – raskt. Et besøk hos Pink Fish anbefales på det varmeste, enten du er på farten eller vil nyte maten i en av deres restauranter.

Nå kan du hver uke frem til 15.februar få muligheten til å vinne en valgfri middag for 4 personer på Pink Fish ved å delta i konkurransen her !

Pink Fish sine restauranter finner du følgende steder:

Oslo: Oslo City, Steen & Strøm Magasin, Grensen 17, Munch Brygge (åpner i mai 2019) og Storo.

Bergen: Galleriet.

Stavanger: Stavanger lufthavn (åpner i april 2019).

Pink Fish ble etablert av verdensmester i kokkekunst Geir Skeie, partner Ronny Gjøse og Svein Sandvik.

Sammen har de skapt et konsept som gjør det enkelt og, ikke minst, utrolig godt å spise sunt. Restaurantene tilbyr rask take-away som er laget på stedet og i en behagelig atmosfære som gjør det hyggelig å sitte der.

Ønsket til gründerne er at folk skal spise mer god fisk i et enkelt og kult format. De ønsker at gjestene skal komme fordi det smaker godt, at det er sunt er bare en bonus! Blant annet kan du få ferske salater, wraps, burger, poke bowls og hot pots med smaker fra alle verdenshjørner som gjør det spennende å komme igjen – og vi synes at alle er like gode!

Ikke bare er det sunt og godt, men de er også miljøbevisste. All emballasje er spesiallaget til Pink Fish nedbrytbar, og til sammen blir dette et raskt, godt og bærekraftig måltid.

Gjennom appen til Pink Fish kan du bestille maten du ønsker før du skal hente den, slik at den er pakket og klar hvis du har dårlig tid.

Pink Fish gir ELLEs lesere 20% på hele Pink Fish-menyen ved bruk av rabattkode "PINKFISH20".

Bon apetit!

Powered by Labrador CMS