Slik styler vi sesongens partykolleksjon fra Lindex

La deg inspirere av Caroline, Nnenna, Marie og Nathalie, som alle har plukket ut sine favoritter fra den nye kolleksjonen.

Publisert Sist oppdatert

I annonsesamarbeid med Lindex

– Det er ingen grunn til å legge danseskoene på hylla, selv om vi nå for det meste holder oss hjemme! Sprit opp hverdagsantrekket ditt med litt bling, eller pynt deg opp i din fineste kjole når du skal ha middagsdate med din kjære hjemme på ditt eget kjøkken.

Sesongens partykolleksjon fra Lindex er inspirert av 80-tallet. Her finner du kjoler og topper med puffermer og skulderputer, art-deco mønstre og materialer med interessante strukturer.

Og accessoirene er selvfølgelig en stor del av antrekket - tenk paljetter, perler og glitter i alt fra strømpebukser til øredobber og hårbøyler.

Her kan du se hvordan de fire moteinfluenserne Caroline Skjelbred, Nnenna Echem, Marie Reierth og Nathalie Helgerud, har valgt å style sesongens partykolleksjon fra Lindex.

Slik styler vi sesongens partykolleksjon fra Lindex

Caroline Skjelbred

En iøynefallende rød kjole, den lille sorte og glitrende accessoirer er noen av plaggene som står på ønskelisten til Caroline denne sesongen.

Når kjolen er enkel uten for mange detaljer, kan man lett piffe opp antrekket med glitrende accessoirer eller et belte i midjen!

– Det er ikke så mye som skal til for å bli festklar i en fei!

Omslagskjole, kr 499. Belte med rhinesteiner, kr 199. Liten skulderveske, kr 299.

Piff opp den lille sorte med et par glitrende strømpebukser!

Skinnbukser er alltid en sikker vinner når jeg skal pynte meg! Og jeg styler den gjerne med en lekker jakke, t-skjorte og belte.

Jakke, kr 599. Øreringer, kr 80. T-skjorte, kr 199. Imiterte skinnbukser, kr 399.

Nnenna Echem

En fotsid kjole, et skinnskjørt du kan bruke til alt og en skikkelig party-hårbøyle, står på ønskelisten til Nnenna denne sesongen.

Gjør antrekket mer wow ved å piffe opp en ensfarget kjole med ekstravagante accessoirer som en hårbøyle, øredobber og veske i paljetter.

Hårbøyle, kr 199. Mønstret maxikjole, kr 699.

– Når jeg skal kle meg for party velger jeg enten å gå all in eller å tone det hele litt ned...

Piff opp et skinnskjørt ved å kombinere med en topp med puffermer, som er en stor trend denne sesongen. Et par partyøredobber er et must!

Topp med puffermer, kr 249. Blyantskjørt, kr 399.

Paljettoverdel, kr 249. Blyantskjørt, kr 399. Øredobber, kr 99. Liten skulderveske, kr 299.

Ønsker du å tone det hele litt ned, kan du gå for en sort topp som står i stil med skjørtet.

Dersom du vil at skjørtet skal komme mer fram, kan du leke deg med ulike belter i for eksempel paljetter eller en sterk farge.

Marie Reierth

En transparent topp med puffermer, partyveske og en enkel sort kjole med stor krage, er blant de tingene som står på ønskelista til Marie denne sesongen.

Når jeg pynter meg liker jeg å style enkle, klassiske antrekk med lekkert tilbehør som et par glitrende øredobber eller en paljettveske.

Glitrende skulderveske, kr 149. Organzabluse med puffermer, kr 299. Blyantskjørt, kr 399. Øredobber, kr 99.

Ta på deg en fin kjole, et par lekre øredobber og voila - du er klar for en datenight hjemme med din kjære!

– I en tid hvor man for det meste må holde seg hjemme, synes jeg det er hyggelig å kle seg opp litt. Enten man gjør det for seg selv eller for andre.

Det er jo flest hverdager, så hvorfor ikke gjøre de om til en fest?

Bluse med ballongermer, kr 349. Midiskjørt, kr 699.

Nathalie Helgerud

En kjole i brokademønster, topp med ballongermer og en enkel strikkegenser som piffer opp antrekket, er noe av det som står på ønskelisten til Nathalie akkurat nå.

Kjole med puffermer, kr 599. Øredobber med bling, kr 99.

Det er ikke mer enn en søt strikkegenser med puffermer og litt bling i ørene som skal til for å få meg i partymodus!

Jeg har alltid vært glad i lag på lag, og elsker å leke meg med plaggene jeg ikler meg. Å være høygravid er ingen hindring, bare gå opp en størrelse eller to, og ikke vær redd for å synes selv om du er gravid!

Topp med puffermer, kr 249. Kjole med brokademønster, kr 499.

– Denne sesongen pynter jeg gjerne opp bumpen min i kjoler med puffermer, materialer som gir antrekket det lille ekstra og topper det hele med masse bling bling.

Sjekk ut hele partykolleksjonen til Lindex her!

Powered by Labrador CMS