Nå er denne med oss overalt!

Hils på Lenovo Yoga Tab 13!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Lenovo.

Vi har fått oss en ny favoritt i hverdagen. Noe som har gjort inspirasjon, underholdning, trening OG jobb mye lettere og smudere, og nei – det er ikke en ekstra time i døgnet. Det er en Lenovo Yoga Tab 13!

Lenovo er et nettbrett som passer perfekt for deg som alltid er på jakt etter inspirasjon og elsker god flyt i hverdagen. Vi bruker den selvfølgelig til å lese elle.no, men også til å sjekke ut Instagram og nettbutikkene vi liker å holde oss oppdatert på.

Lenovo Yoga Tab 13 er vår nye favoritt

Vi har lagt vår elsk på modellen Yoga Tab 13 fra Lenovo, og denne er perfekt for deg som liker å multitaske! For eksempel om du vil se på en serie samtidig som du rydder eller lager mat. Vi bruker også nettbrettet til trening!

Skjermen har en perfekt størrelse og gir et godt bilde med 2k-skjerm, samtidig som den er nett og liten, og enkel å ta med seg. Har du kanskje en lengre togtur i vente? Vel, med en Yoga Tab 13 med på reisen tør vi påstå at turen blir litt bedre.

Batterikapasiteten er også en av grunnene til at Yoga Tab 13 er så smidig å bruke. Du kan streame i opptil 12 timer, og med Lenovos QuickCharge får du mange timer ekstra.

Noe av grunnen til at denne er så allsidig, i tillegg til størrelsen, er at den kan settes opp på flere ulike måter. Du kan henge den på veggen, stille den opp eller ha den liggende flatt – alt etter bruk, plass og behov. Det følger med et praktisk "stativ" som du både kan bruke når du skal sette nettbrettet opp, men som også fungerer som en "hank" dersom du vil henge det på veggen. Et veldig praktisk tilbehør, med andre ord.

Bare tenk på nyttårsaften for eksempel, når du har funnet en spesiell look du vil gjenskape, så kan du henge opp Lenovo Yoga Tab 13 ved siden av speilet, slik at du får inspirasjonen i øyehøyde. Nettbrettet har også JBL-høytalere slik at du kan spille musikk samtidig som du fikser deg. Det er tross alt alltid bedre å fikse seg med musikk!

Det er også genialt til jobb, enten for å vise en enkel presentasjon eller referanser i forbindelse med et møte, eller for å ta digitale notater underveis. Designet er stilrent og delikat, noe vi selvfølgelig setter ekstra stor pris på.

Vi bruker Lenovo Yoga Tab 13 her og der gjennom hele dagen, også når vi skal koble helt ut og se en episode av vår favorittserie. Vi elsker hvordan nettbrettet sørger for flyt i hverdagen, fra travle dager med møter, med muligheten til å få til en rask treningsøkt, til søndager med serier og ja, la oss bare innrømme det – scrolling.

Du finner Lenovo Yoga Tab 13 her!

Powered by Labrador CMS