skjønnhet

Slik har du «aldri» sett Kylie Jenner 

Foto: Christopher Polk/Golden Globes 2024 via Getty Images

«Aldri» er kanskje et sterkt ord, men man har i alle fall ikke sett makeup-gründeren slik på veldig, veldig lenge. 

Publisert Sist oppdatert

Nå som vi har fått summet oss etter helgens Golden Globes – som markerte starten på Award Season – kan vi nå diskutere noen av høydepunktene. 

Ett av dem var selvfølgelig lovey dovey-øyeblikkene mellom skuespiller Timothée Chalamet og Kylie Jenner. Det nye (og noget omdiskuterte) paret viste seg offentlig sammen for første gang under den glamorøse Golden Globes-utdelingen i helgen, og internett koker – som vanlig når et medlem av Kardashian-Jenner-klanen er ute på vift. 

Timothée Chalamet og Kylie Jenner på Golden Globe Awards på Beverly Hilton i Beverly Hills, California.

De to turtelduene fikk naturlig nok mye oppmerksomhet av den enkle grunn at de viste seg sammen – og det ble vel litt PDA rundt bordet også – men looken til skjønnhets-gründer Kylie, har også blitt en «snakkis». 

Som sine søstre, er ikke Jenner fremmed for en full makeup-look – det er ofte mye contouring, sterk lipliner og markerte bryn. Under helgens utdeling var hun derimot nokså nedtonet, og gikk for en mer au naturel-look. Hun er ikke helt på Pamela Anderson-nivå enda, men hun beveger seg i den retningen. 

Her er Kylie avbildet med Hari Nef og Greta Gerwig and Kylie Jenner under Golden Globes i helgen.

Vi vet jo at det «nedtonede» ble en stor trend i fjor (hei, quiet luxury) og no-makeup-makeup-looken har fått mye spalteplass, så vi skal ikke se bort i fra at vi får denne sminke-looken i reprise, både fra Kylie selv og fra hennes millioner av fans på TikTok. 

Les flere skjønnhetssaker her. 

Powered by Labrador CMS