mote

Kul i kulda: Dette er plaggene vi sverger til i januar 

Casual cool – den ultimate januarstilen!

Publisert Sist oppdatert

Casual chic er kleskoden vi går for nå  i januar, en kleskode som er helt perfekt hvis man skal  på reisefot. Passe avslappa og likevel elegant. Et antrekk bestående av en lys jeans i kombinasjon med sneakers og den ultimate fuskepelsen, et helhvitt antrekk kombinert med en lysebrun jakke og en «damete» veske signert Dior. 

Her er det motsetningene som skaper det riktige antrekket, en dose lady -tenkt fuskepels og små vesker mot en stor dose sporty: Joggesko og hverdagslige plagg.  

La deg inspirere av denne moteserien som du finner i den nyeste utgaven av ELLE. 

Les også: Dette er detaljen som forvandler antrekket.

Den ultimate januar-looken: 

Kombiner et hellyst antrekk med en brun jakke over, og en damete veske hengende på skulderen. Denne mønstrete fra Dior er på alles ønskeliste om dagen.  


Fuskepelsen er sterkt tilbake i motebildet og den blir med et mer moderne i kombinasjon med en lys jeans, hvite sokker og lyse joggesko. En ultra-cool måte å bære en brun klassisk fuskepels på!

Den stripete genseren går aldri av moten. Det er den perfekte genseren å slenge på seg hvis en kleskrise skulle oppstå. Fransk chicness på 1-2-3! 

Ser du etter en stripete genser? Her er de fineste akkurat nå! 

Alt man ønsker i ett og samme antrekk: Cargobukser, en oversized bomberjakke i svart skinn stylet med New Balance-joggesko og fete aviators på nesetippen. Flyplass-stil har aldri sett så kult ut før! 

Boarding! Trill deg gjennom flyplassen med en ekstra kul reisestil, der nøkkelingredienser er sporty klær – gjerne en hettegenser og en liten baguette på armen. 

Snakker du til meg? Lag på lag styling er perfekt nå på vinteren for å holde varmen, og en oversized ullblazer er superkul stylet med en denimskjorte, svarte skinnbukser og en liten veske fra Hermés.  Sleng på en nonchalant holdning og alle vil tro du er født og oppvokst i Paris! 

Brune detaljer gir en skikkelig dybde til en antrekk, og er mykere enn den svarte vesken. så hvis du ser etter en ny veske denne sesongen, er dette fargen du skal se etter. 

Foto: Tom Schirmacher
Styling: Anne Marie Brouillet
Modell: Klara Kristin/Elite Model
Hår: NelsonMakeup: Tatsu Yamanaka
Stylingassistenter: Tatiana Verehschagina og Alison Inyutkina
Takk til Charles de Gaulle flyplass i Paris 

Har du fått med deg januarsalget? Dette er klassikerne som er lurt å se etter! 

Les flere motesaker her. 

Powered by Labrador CMS