skjønnhet

Kryoterapi er ikke lenger forbeholdt salongbehandlinger 

Her er 5 måter du kan inkorporere kryoterapi i din daglige rutine – hjemme på ditt eget bad. 

Publisert Sist oppdatert

Kryoterapi har blitt en supertrend innenfor hudpleie i år! Mange forbinder det kanskje med litt avanserte kropps- og ansiktsbehandlinger, men nå finnes det en haug av produkter – i ulike varianter – som kan brukes hjemme. 

Kryoterapi betyr kort og godt «kald kur» og bidrar til å blant annet redusere inflammasjon og hevelser. Isbading har jo lange tradisjoner, og selv om det er litt uenigheter blant forskere hvorvidt det har noe særlig helsebringende fordeler, kjennes det i det minste godt for både kropp og sjel! 

Kryo-hudpleie har litt ulike fordeler og varierer fra produkt til produkt, men felles for de er at de bidrar til å dempe inflammasjon – og dermed rødhet og irritasjon. For «hjemmelaget» kryo: Legg favoritt-øyemasken eller en ansiktsmaske i kjøleskapet før bruk for en kjølende effekt. Øyemaske-padsene fra dayti er for eksempel helt supre å bruke sammen med et øyekremprodukt (her er våre favoritter) som har stått i kjøleskapet. 

Under har vi samlet 5 ulike kryo-produkter – som har benyttet teknologien på ulike måter – som er våre favoritter akkurat nå. 

Kryoterapi 

 Cryo-Flash Cream-Mask fra Clarins, kr 775 (annonse). 

Denne masken fra Clarins har en umiddelbar kjølende effekt, og etterlater huden mindre «puffy». 

Cryo-Ball fra Heat by Sophia Lie, kr 295,41. 

Denne «iskulen» fra Heat by Sophia Lie er superenkel å bruke og er den ultimate de-pufferen! 

UFO 3 Fuchsia fra Foreo, kr 4639 (annonse). 

Nå har Foreo sluppet en ny versjon av UFO-masken. Med denne kan man teste ulike typer behandlinger, men det finnes også en funksjon som er kjølende. 

Glow Manifesto fra AMEŌN – kommer snart til Norge. 

Disse isbitene er fylt med glow-serum og funker dermed både som inflammasjonsdempende og glødfremmende. Krypmerket, AMEŌN, kommer snart til Norge. 

Cryo Rubber With Moisturizing Hyaluronic Acid fra Dr. Jart +, kr 130 (annonse).

Kryomasken fra Dr. Jart+ er todelt – den kommer med en ampull med hyaluronsyre og en sheet-maske som skal legges oppå. 

Les også: Årets beste adventskalendere. 

Powered by Labrador CMS