Vendela lanserer kleskolleksjon

Sniktitt på Vendela Wear – en kleskolleksjon bestående av klassiske, behagelige og eksklusive plagg som holder deg varm. Dette blir et must i vintergarderoben!

Publisert Sist oppdatert

Annonse/ I Samarbeid med Vendela Wear

Supermodellen og gründeren Vendela Kirsebom har skapt en kolleksjon bestående av 16 plagg, og vi kan røpe at det både er basisplagg og elegante pieces. Kvaliteten er i nydelig myk merinoullblanding og kasjmir, det er både tidløse og tidsriktige plagg. Vi ønsker oss lounge wear-settet Savannah som er i myk merinoull og perfekt for innekos og hytteliv! Deilige gensere, topper med blondedetaljer og nydelige snitt – rett og slett plagg vi vil pakke oss inn i!

Inspirasjonen til kolleksjonen har Vendela hentet fra skandinavisk design og komfort. Stikkord for kolleksjonen er mykt, luksuriøst, rolig og tidløst.

– Jeg elsker nøytrale farger, slik at stoffets form og struktur kommer frem i sin helhet. Merinoull og klassiske snitt bidrar til kolleksjonens tidløshet.

Bli med backstage på shooten med Vendela her

https://youtu.be/CKaVhGMU_bo

Vendela Wear lanseres i Norge mandag 12. november, og du kan vinne to eksklusive gjesteplasser til lanseringsfesten i regi av ELLE på den nye restauranten Bygdøy Allé 3.

Registrer deg her for et eksklusivt åpningstilbud ved lansering… Dette vil du ikke gå glipp av!

Powered by Labrador CMS