Drømmer du om å gifte deg med en ekte prins?

Disse kjekke prinsene er fremdeles på markedet...

Publisert Sist oppdatert

Prins Harry er offiselt "off the market", og det har kanskje knust dine mest realistiske prinsessedrømmer. Men frykt ikke! For det er fremdeles seks prinser der ute på utkikk etter en prinsesse - kanskje er det deg?

Kronprins Hussein bin Abdullah av Jordan:

https://www.instagram.com/p/BagJ6OOF3_G/?taken-by=alhusseinjo

Han er ung, han har mørke krøller, han elsker å spille fotball også henger han ofte med Angela Merkel. Hvis ikke det er definisjonen på en ekte drømmemann, så vet ikke vi.

Den 23-årige sønnen til Kong Abdullah og Dronning Rania av Jordan, er ikke bare en kongelig prins – han er også en stjerne på Instagram. Hvor han deler bilder av seg selv, sine kongelige plikter og sin mer avslappede livsstil. Og en vakker dag blir han også kongen av Jordan.

Sheik Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum av Dubai:

https://www.instagram.com/p/BZqNLfFh8jN/?taken-by=faz3&refresh=1

Det første du må sørge for med denne eventyrlystne mannen (med et virkelig langt navn) er å finne et passende kjælenavn til han, som kanskje er litt enklere å uttale. Denne sheiken er litt av en Instagram-kjendis med en følgerskare på 6,2 million mennesker. Han deler bilder av familie, kameler og sine mange hobbyer som å kjøre raske biler og vannscotere på sin Instagram. For et par år siden var han til og med på uoffsielt Norges besøk. Om han møtte en norsk jente eller ikke vites ei. Men du kan jo alltids sende han en Instagram direct melding?

Prins Sébastien av Luxembourg:

https://www.instagram.com/p/BcYUUw2Fqsc/?taken-by=luxembourg_royals&refresh=1

Drømmer du om å bo i i Storhertugdømmet Luxembourg, et land som byr på storslått natur og kulturelle opplevelser? Da bør du pusse dine franske og tyske gloser, for Prins Sébastien av Luxembourg snakker begge språk og er ledig på markedet.

Prinsens offisielle navn Prins Sébastien Henri Marie Guillaume, Prins av Luxembourg, Prins av Nassau og Bourbon-Parma.

Han er 25 år og den yngste av fem søsken. Du trenger derfor ikke bekymre deg for å bli dronning av et land i nærmeste fremtid. Det er jo alltid en liten trøst.

Prins Jean Christophe Napoléon Bonaparte:

https://www.instagram.com/p/BSY6-KtD1yp/?taken-by=theworldroyalties

Ja, du leste riktig! 31 årige Jean Christophe er en vaskekte etterkommer av den franske keiseren med samme etternavn. Hvis personligheten har gått i arv, kan du forvente deg en mann som vet hva han vil ha og som ikke er redd for å kjempe for det. Denne prinsen er teoretisk sett keiser. Det er jo også litt pirrende! Han har dessverre en privat Instagram-konto, så det kan bli litt vanskelig å stalke han. Til gjengjeld har han en LinkdIn-profil!?

Prins Joachim av Belgia:

https://www.instagram.com/p/BTv4kvOF-l-/?taken-by=theworldroyalties

Landet som har beriket oss med den lekreste sjokolade og øl, har beriket oss med denne unge seileren av en prins, Det er kanskje derfor en god idé å investere i sjøysykepiller, hvis du skulle falle for Prins Joachim av Belgia. Og naturligvis heter han ikke bare 'Prins Joachim av Belgia' - nei han er født med det royale navnet Joachim Karl-Maria Nikolaus Isabelle Marcus d'Aviano.

Ryktene skal ha det til at han har kjæreste, men en offisiell forlovelse er det ikke snakk om, så du har fremdeles sjans!

Prins Nikolai av Danmark:

https://www.instagram.com/p/Bfs5dyKhqVG/?taken-by=prins.nikolai&refresh=1

Denne danske kjekkasen gikk nettopp Burberry-visningen i London, og er en skikkelig ettertraktet kar i Danmark. Kanskje ikke så rart for en prins av hans kaliber?

Nikolai William Alexander Frederik, prins av Danmark og greve av Monpezat, er født den 28. august 1999.Han er eldste sønnen til prins Joachim og grevinne Alexandra og er nummer 7 i arverekken til den danske tronen.

Mer kongelig lesestoff:

Er dette designeren bak Meghan Markles brudekjole?

Han skal synge i bryllupet til Meghan og Harry

Slik fridde Harry

Mette Marit ankom gallamiddag i kjole til 2500 kroner

Saken er fra ELLE.dk

Powered by Labrador CMS