Kjolene du MÅ ha i klesskapet

Foto: @nikolineanundsen

ELLE-spaltist Nikoline Anundsen tipser om kjolene enhver kvinne bør ha i garderoben sin!

Publisert Sist oppdatert

Kjoleklassikere: De dagene jeg ikke orker å tenke på hva jeg skal ha på meg, kan jeg alltid slenge på meg en kjole og føle meg kledd og klar for dagen uansett hva jeg skal.

Kjoleklassikere - Kjolene du MÅ ha i skapet!

Jeg tror det er derfor jeg elsker kjoler så mye. Jeg ble overbevist om at det finnes en kjole til enhver anledning, da jeg kom inn på fødestuen og fant ut at man til og med føder med en slags kjole på.

Kjole: Ullevål sykehus Sko: Uggs.

Den lille sorte

Bla bla bla, dette har du hørt før, jeg vet det.. MEN det er det en grunn til! Utenom bryllup, fortell meg en anledning hvor den lille sorte ikke kan redde en klesskrise.

Uansett hvor jeg reiser er den med i kofferten i tilfelle de andre antrekkene jeg har pakket ikke fungerer. Senest i januar var jeg på jentetur til Riga. En av kveldene følte jeg meg oppblåst, og da tok jeg på meg en av mine lille sorte som har en stor sløyfe på magen, og problemet var løst.

Okei da...den lille sorte kan ikke redde white-party klesskrise.

Kjole: Giambattista Valli X H& M. Sko: Zara.

Bryllupsgjestkjolen

Den perfekte bryllupsgjestkjolen er elegant, lang, passer til alle bryllup uavhengig av sesong og er man smart med tilbehøret, kan man bruke denne kjolen i bryllup etter bryllup.

Det første jeg gjør når jeg går inn i et bryllupslokale, er å screene hva de andre jentene har på seg for å se om jeg har tolket dresscoden riktig. Jeg elsker å kunne pynte meg litt ekstra, men er også livredd for at det skal se ut som jeg prøver å konkurrere med bruden.

Jeg aner ikke hvor mange timer jeg har brukt inne i et prøverom frustrert over å ikke finne den perfekte kjolen til et bryllup.

Kjole: Dry Lake.

Datenight-kjolen

Denne kjolen skal være en selvtillitsbooster som får deg til å føle deg sexy! Enten du skal på date eller ut med jentene, kan du alltid ta på deg denne. Jeg velger ofte denne kjolen på date med Sebastian, for jeg vet han syns jeg er hot i den.

Kjole: Simplicity New York . Sko: Jimmy Choo.

Partykjolen

En skikkelig god fest takker jeg sjeldent nei til. Helt til venstre i klesskapet mitt henger partykjolene mine.

Jeg ser for meg at de kjolene er en venninnegjeng som sladrer sammen etter at en de har fått være med meg en kveld ute. Men er det en ting jeg er glad for, så er det nettopp at disse kjolene IKKE kan snakke.

Noen har vært med meg siden mine single dager og har fått være med på både vorspiel, nachspiel…og walk of shame.

Kjole: By Malina. Sko: Valentino.

Skål og god helg!

Xx Nikoline

Følg Nikoline på Instagram: @nikolineanundsen

Les flere av Nikolines spalter:

Mom Shaming

Nikolines klesutfordring

Fredagsbarn gjør alle glad

Møt vår nye ELLE-spaltist

Powered by Labrador CMS