10 kjendispar vi crusher på nå

Foto: Getty Images

Disse kjendisparene gir oss sommerfugler i magen nå.

Publisert Sist oppdatert

Kjendispar 2022: Til tross for Hollywoods lange tradisjon for historiefortelling, drama og intriger gjennom filmens kunst, er det nesten like spennende å følge med på alt som skjer utenfor lerretet.

Sommeren er dessuten høytid for agurknytt, så hva passer vel bedre enn en liten oppsummering på hva som rører seg i Hollywood om dagen? Vi kunne sikkert fokus på rykter om hvem som blir den neste James Bond eller om det blir en oppfølger eller ikke av den og den filmen, men aller mest spennende er det å holde seg oppdatert på kjendisenes kjærlighetsliv, og aller helst med hverandre.

Les også: 10 kjendispar som inspirerte og fascinerte, men som ikke varte.

10 kjendispar vi crusher på nå

Selv om Hollywood som oftest opererer med hundeår når det kommer til kjendispar, drømmer vi om at noen av disse kommer seg hele veien til happily, ever after...

Austin + Kaia

Foto: Getty Images

Ryktene om modellen, Kaia Gerber, og skuespiller, Austin Butler, begynte å svirre i desember 2021, etter Gerbers brudd med Euphoria-stjernen, Jacob Elordi. Det følgende halvåret ble Gerber og Butler spottet sammen ved ulike anledninger som lignet mistenksomt mye på dater, og i forkant av årets Oscar-utdeling gjorde de sin første offentlige opptreden sammen i forbindelse med W Magazine's årlige Best Performances Party.

Siden har kjemien mellom paret vært like sommerfuglfremkallende som en romantisk komedie. Gerber har også vært ved Butlers side i forbindelse med lanseringen av den mye omtalte filmen Elvis, der han spiller hovedrollen, som er å se på kino i disse dager.

Zendaya + Tom

Foto: Karwai Tang/WireImage

Det sies at de beste forholdene vokser ut av vennskap, og i Zendaya og Tom Hollands tilfelle, kan det se ut til å stemme. Helt siden de møttes på settet til Spider-man: Homecoming i 2016 har romanseryktene svirret, men selve bekreftelsen kom ikke før i fjor.

Vi smelter helt av deres omsorgsfulle og humoristiske tone, og dersom du har enda ikke har sett deres opptreden på Lip Sync Battle, har du noe veldig gøy i vente.

Hunter + Dominic

Foto: John Shearer/Getty Images

Apropos Euphoria... Hvis Zendaya og Tom Holland er eksempelet på kjærlighet som vokser ut av vennskap, er Hunter Schafer og Dominic Fike eksempelet på kjærlighet som går fra fiksjon til virkelighet.

For samtidig som kjærligheten har blomstret foran kamera mellom karakterene deles, Jules og Elliot i Euphoria, har Fike og Schafer forelsket seg i virkeligheten også. Fike har også uttalt til GQ at Schafer var noe av grunnen til at han takket ja til rollen i Euphoria fra sesong 2.

Olivia + Harry

Foto: Neil Mockford/GC Images

Akkurat da vi trodde at Harry Styles ikke kunne bli kulere (eller kjekkere) – enter Olivia Wilde! De to møttes på settet til Don't Worry Darling, der Wilde både har regi og spiller en av rollene, og Styles spiller den mannlige hovedrollen.

Selv om filmen ikke har premiere i Norge før 23. september i år, har kjærlighetshistorien mellom Styles og Wilde allerede høstet strålende kritikker fra hele ELLE-redaksjonen – vi får rett og slett ikke nok av dem.

Miles + Keleigh

Foto: Jason LaVeris/FilmMagic

Topgun: Maverick-aktuelle, Miles Teller, og kona Keleigh Sperry – nå Teller, møttes i 2013 på en fest for bandet Black Keys, og Teller har omtalt den gode kjemien som umiddelbar.

Paret giftet seg på Maui i 2019, og selv om Miles Teller ikke er å finne på sosiale medier, deler kona morsomme og søte klipp fra deres liv på Instagram og TikTok. Det er bare å finne frem popcorn og varme opp stemmen til en hel masse "aaawwwww".

Jordan + Fernando

Foto: @thefernandoshow

I fjor sommer giftet den australske modellen, Jordan Barrett, og den brasilianske modellen, Fernando Casablancas, seg på Ibizia – og kan i disse dager feire sitt første år som ektemenn. Vielsen var spontan og intim med kun 15 gjester, og Kate Moss var ringbærer.

Barrett er tilknyttet Kate Moss Agency, og Casablancas var nylig å se i samme Charlotte Tilbury-kampanje som ELLE cover girl, Ceval Omar.

Taylor + Joe

Foto: Jackson Lee/GC Images

Sannsynligheten for at du enten har et forhold til en Taylor Swift-låt eller har lest (og likt) noe av Sally Rooney er ganske stor, dersom du er en millennial. Kanskje har du også fått øynene opp for Joe Alwyn etter å ha sett filmatiseringen av Sally Rooneys, Conversations with Friends, denne sommeren?

Vel, nå skjønner vi hvorfor Taylor Swift virker mer lykkelig enn noen gang. Nylig svirret også ryktene om en forlovelse for paret som har vært sammen i fem år allerede. Hvem vet – kanskje Taylor har skrevet sin siste sang om kjærlighetssorg?

Sienna + Ollie

Foto: Karwai Tang/WireImage

Vi vet ikke hvem vi er mest sjalu på av modellen, Ollie Green, som får være sammen med vårt evige girl crush, Sienna Miller, eller om... Okei, vi er mest sjalu på Ollie Green faktisk.

Paret, som bekreftet forholdet i februar i år, har allerede vært å se sammen på Wimbledon, Glastonbury-festivalen, og nylig på ferie sammen i Frankrike, siden den gang. Vi gratulerer Green som verdens heldigste mann.

Nicola + Brooklyn

Foto: Gotham/Getty Images

Forholdet mellom Brooklyn Beckham og Nicola Peltz ble bekreftet gjennom en speil-selfie av dem sammen i januar, 2020. Peltz iført undertøy, og Beckham iført tatoveringer.

I underkant av et halvt år senere var paret forlovet, og i april i år kunne de endelig kalle seg mann og kone. Etter bryllupet har de også tatt hverandres etternavn, og vi blir spesielt sjarmert av å se Peltz dukke opp i Beckhams matlagings-filmer på Instagram.

Jennifer + Ben

Foto: Frazer Harrison/Getty Images

Kanskje et av vår tids mest ikoniske par? Nesten 20 år etter Affleck fridde til Lopez for første gang kan Bennifer erklære seg for rette ektefolk. Bennifer regnes som et ikonisk par for Y2K-æraen, og passende nok fant de tilbake til hverandre akkurat idet trenden gjorde comeback.

Etter å ha blitt sammen i 2002, forlovet seg samme år og gått fra hverandre i 2004, har de funnet tilbake til hverandre etter 17 år – og denne gangen har vi tro på at det vil vare livet ut.

Powered by Labrador CMS