Meghan Markle tar en pause fra offentligheten

Foto: @sussexroyal

– Lei av den urettferdige kritikken hun får fra britiske tabloider.

Publisert Sist oppdatert

I går ble det kjent at Meghan Markle og prins Harry kommer til å ta seks uker fri fra alle offentlige plikter og oppgaver som hertugen og hertuginnen av Sussex.

En av grunnene skal være at Meghan er sliten og lei av all kritikken hun har fått fra britiske medier den siste tiden. Nå tar paret med seg lille Archie og drar til USA.

Ikke vært lett for Meghan

Prins Harry og Meghan Markle skal nå ta en etterlengtet seks ukers ferie.

En kilde sier til CNN at paret har planer om å ta fri fra og med november og ut året. De kommer til å pendle mellom USA og Storbritannia og vil ikke delta på noen offentlige arrangementer eller plikter.

Dette blir første gang lille Archie reiser til USA, hjemlandet til mamma Meghan.

Kilden kan fortelle at paret håper de kan bruke ferien på å fokusere på hverandre etter all kritikken de har måttet slite med den siste tiden.

Det er heller ikke å legge skjul på at Meghan har hatt mye å stri med siden hun fødte lille Archie tidligere i år.

Må tåle mye

I dokumentaren Harry & Meghan: An African Journey, gjort av ITV-journalist Tom Bradby, kommer det frem at Meghan Markle har slitt med all kritikken hun har fått fra britiske medier det siste året. Og at det har vært tøft å være i offentlighetens søkelys, både som en følsom gravid kvinne og en nybakt mor.

Intervjuet har ført til den trendende hashtagen #WeLoveYouMeghan på Twitter.

Hun takker også Tom Bradby for at noen endelig spør hvordan hun egentlig har det:

Bradby spør så videre, “ Would it be fair to say, 'Not really OK,' as in, it's really been a struggle?”

“Any woman, especially when they're pregnant, you're really vulnerable and so that was made really challenging. And then when you have a newborn, you know...especially as a woman, it’s really, it’s a lot, so you add this on top of just trying to be a new mom or trying to be a newlywed it’s, yeah, well I guess.”

“Ja”, er da svaret til Meghan.

“And also thank you for asking because not many people have asked if I'm OK. But it’s a very real thing to be going through behind the scenes.”

Britiske venner av Meghan Markle skal ha advart henne mot å gifte seg med Harry, de var redde for at tabloidene skulle ødelegge henne, som mange mener de gjorde med prinsesse Diana i sin tid. Meghan Markle har blant annet saksøkt Daily Mail, og Harry gikk offentlig ut med en pressemelding hvor han uttrykte bekymring for måten britiske tabloider hele tiden går til angrep på Meghan.

I intervjuet med Tom Bradby, sier også Meghan at det har vært tøft for henne å gifte seg med Harry og at hun har prøvd å gjøre som de andre i den britiske kongefamilien - å ikke bry seg om tabloidene, men det har vært vanskelig for henne.

– «Det handler ikke bare om å takle kritikken man hele tiden får mot seg, man må også føle seg lykkelig og ha det bra i den rollen man har fått tildelt. Hun forteller også at hun synes media har behandlet henne urettferdig.»

Powered by Labrador CMS