Hun skal trolig følge Meghan Markle opp kirkegulvet

Foto: Instagram

Det er duket for et moderne bryllup uten sidestykke i mai!

Publisert Sist oppdatert

Den fremtidige hertuginnen kan ende opp med å la sin mor, Doria Ragland følge henne opp kirkegulvet når det er duket for kongelig bryllup i England i mai.

I følge kilder US Weekly har snakket med, er det et stort ønske at brudens mor skal følge Meghan Markle opp kirkegulvet når hun gifter seg med prins Harry den 19. mai på Windsor Castle:

– «Jeg har hørt at Meghan ønsker at hennes mor skal følge henne opp kirkegulvet, noe som kommer til å bli et søtt og minnerikt øyeblikk.»

På vei til yoga: Meghan Markle er sterkt knyttet til sin mor Doria Ragland, og de trener ofte yoga sammen. Foto: Instagram

Tiden vil vise om det blir moren Doria Ragland og ikke faren, Thomas Markle som følger datteren sin til alteret. Dersom det blir moren, vil dette gå imot kongelig etikette, noe som ikke ser ut til å plage Harry og Meghan nevneverdig.

De har allerede brutt flere kongelige tradisjoner ved at, blant annet, Meghan i år fikk lov til å feire jul med kongefamilien. Det er nemlig ikke vanlig at ugifte, tilkommende medlemmer av kongefamilien får lov til å være med på den kongelige feiringen. Men det kan se ut til at den sterke forelskelsen mellom Meghan og prins Harry har gjort Dronningen bløthjertet.

Kate Middleton gikk arm i arm med sin far da hun giftet seg med prins William i 2011, og prinsesse Diana ble ledsaget av sin far John Spencer da hun giftet seg med prins Charles i 1981.

Men Harry og Meghan er glad i å gjøre ting på sin måte. – «Selv om de alltid vil ha de kongelige tradisjonene i bakhånd, handler dagen om de to. Og det er opp til dem hvordan de ønsker å feire den, sier kilden til US Weekly.»

– «Den store dagen vil bli noe utenom det vanlige, og inneholde en del overraskelser. Ikke forvent dere et vanlig kongelig bryllup. De ønsker å involvere venner og familie så mye som mulig gjennom hele dagen.

– Deres kjærlighet er forfriskende og moderne og det er noe alle på Kensington Palace er veldig entusiastiske over!»

Kilde: Harpers Bazaar.

Les også: Meghan Markles sterke historie fra barndommen. - Jeg er den jeg er og det er jeg stolt av!

Powered by Labrador CMS