horoskop

Sommerhoroskop for Vekten 2024

Slik blir sommeren 2024 for Vekten!

Publisert

Kjærlighetshoroskop for Vekten sommeren 2024:

Din egen planet Venus beveger seg selvsikkert over himmelen gjennom sommeren, og når du gjør det samme, er det altfor lett for deg å anta at alle andre lever livet på samme måte – med en klar følelse av retning og hva som er riktig. Dessverre er livet, som du vil se, sjelden så enkelt.

Ganske mye av energien din i løpet av de neste ukene kan bli brukt på det som best kan kalles et argumenterende vennskap. Alle har en, og dette er en person du har kjent ganske lenge, kanskje en arbeidskollega, og dere krangler om det meste. Det fornuftige å gjøre ville, som du vet, vært å ikke snakke med denne personen mer, men når dere jobber på samme kontor er det vanskelig å gjennomføre. Dessuten er det en slags hengivenhet, eller i det minste et personlig bånd, bak alle argumentene. Du føler at hvis du bare kunne fått vedkommende til å akseptere synspunktet ditt, ville han eller hun sett at du har rett, og at dere kan være gode venner. Så dere fortsetter med deres ulike disputter og uenigheter.

Men det ligger ikke i Vektens natur å overvelde en motstander med overlegen kraft. Det du gjør i stedet er å justere din egen posisjon for å redusere spenningen mellom deg og den andre personen, i håp om at du kan gjøre forholdet deres mer likestilt, mindre truende, og forhåpentlig bli et mer passende miljø der vennskap og hengivenhet kan vokse. Du vil omtale denne prosessen som en «balansering», mens vennene dine vil kalle det «å gi etter». Fra utsiden sees det tydelig at alle bevegelsene kommer fra deg, og det er ikke til din fordel. Men allikevel ser forholdet etter en stund ut til å bli lettere og mindre konfronterende. Du sier til deg selv at du kan se tegn til den glade personen du alltid visste befant seg bak det sinte skallet. 

På dette tidspunktet har du gjort deg selv til en slags fender mellom din kollegas dårlig humør og resten av verden, og sørget for at alt er perfekt for alle andre. Dette er ikke så bra for deg, men du er overbevist om at det vil bidra til å utvikle vennskapet mellom dere – helt til den andre personen går for langt.Det som har skjedd, er at prosessen har blitt en slags lek. Du bestemte deg for å tilby hjelp, på alle mulige måter, og den andre personen har bestemt seg for å være spesielt krevende – for å tvinge deg til å hjelpe enda mer. Først skjønner du ikke hva som skjer, men i begynnelsen av september får du et glimt av erkjennelse, og fra det øyeblikket er spillet over. Du tar tilbake livet ditt, den verdifulle tiden din og det territoriet du har mista. Og alle tanker du måtte ha hatt om å utvikle vennskapet til noe nærere eller mer varig, blir sletta fra agendaen din med én gang. 

Med perfekt timing returnerer herskerplaneten din Venus til Vekten i slutten av september, klar til å dempe sinnet ditt og helbrede dine følelsesmessige sår. Ikke bekymre deg, det går bra.

Les også: ELLEs store årshoroskop for 2024 

Powered by Labrador CMS