horoskop

Sommerhoroskop for Vannmannen 2024

Slik blir sommeren 2024 for Vannmannen!

Publisert

Kjærlighetshoroskop for Vannmannen sommeren 2024:

Sammenkoblingen av Jupiter med din egen planet Uranus som fant sted i april, ga begge planetene ny energi, og ladet opp potensialet for endring på alle områder av livet ditt. Alt som trengs er noen til å skru på strømmen, og når Mars feier forbi både Uranus og Jupiter i juli og august, vil han gjøre akkurat det.Den beste måten å bruke denne bølgen av kreativ kraft på er å gjøre mer av det du vil. Ikke små ting som livsstilsendringene du kan gjøre når som helst med litt innsats, men virkelig store, langsiktige, livsendrende trekk. 

Det er ingen grense for hva Jupiter vil hjelpe deg med å oppnå, hvis du bare vil det nok. Tenk deg hvordan livet ditt kan være tretti år fra nå. Har karrieren din utvikla seg slik du håpet den skulle? Har du endra deg og gjort noe annerledes? I så fall, hva fikk deg til å gjøre det? Dannet du et varig og tilfredsstillende partnerskap med noen? Hadde du en familie? Dette er alle livsveier som utvikler seg over mange år – men de starter alle som øyeblikk med muligheter, når du ser de langsiktige opsjonene i forhold til det som ligger foran deg, og du er modig nok til å handle på det. Denne sommeren er et av disse øyeblikkene.Astrologiske energier, som vann, flyter ofte best i de letteste og mest åpenbare kanalene; og den enkleste av dem alle er å utvikle et meningsfylt personlig forhold for å skape en ny framtid for dere begge. Så hvis det er noen du vil komme nærmere, men du så langt ikke har satt inn støtet, så gjør det. Hvis du allerede er i et forhold, ta det ett steg lenger. Uansett hvor du er, vil Jupiters kraft får ting til å vokse og berike livet ditt for framtiden. Men ikke prøv å ignorere det eller anta at du ikke trenger det; dette er en ustoppelig kraft, som vil finne en måte å uttrykke seg på i livet ditt enten du vil det eller ikke. Det er mye bedre hvis du har et spesifikt mål i tankene, fordi du kan bruke Jupiter til å gi deg en god start på din nye, valgte vei. 

Men du trenger ikke å bekymre deg hvis ting skjer plutselig og på måter du ikke hadde planlagt. Når du ser tilbake senere, vil du se at det hele fungerte bra, og sannsynligvis langt bedre enn du kunne ha forutsett den gangen. Det er alltid sånn med Jupiter. Naturligvis må du, i en periode med raske endringer som denne, gjøre justeringer i forhold til resten av livet ditt underveis. Det beste du kan gjøre er å holde alt løst, hvis du kan, for å gi deg selv plass. Vær forberedt på et jobbbytte eller en flytting. Dette skjer ikke nødvendigvis, men gi rom for muligheten. 

Dine nærmeste relasjoner vil også endre seg. Noen av vennene dine blir borte, men andre vil komme deg enda nærmere og bli mer støttende. Disse vil være der for deg uansett hvor ditt nye liv tar deg.Slutten på sommeren blir atskillig mindre hektisk. De store avgjørelsene er tatt, ting er satt i gang, og nå er det bare å vente på at det hele går sin gang. Du føler deg komfortabel med deg selv; livet ditt er nå langt mindre forutsigbart. Det finner stadig sted små endringer, men du liker det. Du er glad.

Les også: ELLEs store årshoroskop for 2024 

Powered by Labrador CMS