horoskop

Sommerhoroskop for Skytten 2024

Slik blir sommeren 2024 for Skytten!

Publisert

Kjærlighetshoroskop for Skytten sommeren 2024:

Hvis du har ventet på at du skal bli kasta hodestups inn i et nytt, hett kjærlighetsforhold, så ser det ut til at du denne sommeren får oppfylt ønsket ditt. Men er det hele så enkelt og greit som det ser ut? Ikke helt.

Det starter nok som en flørt på jobben, som så blir noe mer personlig. Dere er begge klare for et lite eventyr, og dere har en lignende sans for humor, så dere er glade for å dra på dater eller på kino sammen – fordi dere vet at det blir gøy. Mer enn det er det ikke. Men så, når vennene dine ser dere ute sammen, og de ser hvor komfortable dere er med hverandre, antar de at dere må være i et forhold. Oppmuntra av dette bestemmer du deg for å gå med på ideen, og innrømme at ja, dere er sammen, selv om dere egentlig ikke er mer enn gode venner.Etter hvert som sommeren skrider frem, begynner du å se at det er fordeler med å bli sett på som partnere. Dere blir et slags superpar som hjelper hverandre til å bli mer suksessrike. Du havner i sentrum i din sosiale krets, og populariteten din øker. Sammen er dere glamorøse på en måte som ingen av dere noen gang var på egen hånd. Så det som startet som en slags privat spøk, blir på en eller annen måte noe mye større, og du henger med for å se hvor det går. Dere er begge klar over at dere rett og slett spiller roller, men så lenge dere fortsatt liker hverandre og gir publikum det de ønsker å se, hvilken skade kan det gjøre? Ingen, så lenge du ikke tar noe av det for seriøst. 

Dessverre har din regjerende planet Jupiter en tendens til å lete etter dybde og ekthet i enhver situasjon, så hvis du lar deg falle i fella og tro at bak det hele er det noe mer, et sant møte mellom hjerter og sjeler, kan du være i trøbbel. Du lot deg bli dratt inn i dette fordi du trodde det ville være morsomt, og det er det, men du må holde det på det nivået, og hele tiden minne deg selv på at det ikke er viktig – det er ikke grunnlaget for framtiden din eller noe sånt. Kos deg, og nyt hvert minutt, men behandle det som en slags ferieromanse. Ikke knus hjertet ditt over det.

I september begynner du å bli sliten. Det er vanskelig å opprettholde bildet av at dere går framover sammen når dere har ambisjoner som trekker dere i forskjellige retninger. Forholdets nyhet har dabba av, og glamouren ser ut til å være blekna. Det som blir avgjørende, er at det ikke lenger er så gøy som det var, noe som alltid var det som gjorde at det fungerte for dere begge. Når en stillingsendring fører til at dere ikke lenger har så mye å gjøre med hverandre på jobben, tar du det som et tegn på at forholdet er over. Heldigvis var dere aldri så dypt forplikta til hverandre som dere så ut til å være, noe som gjør atskillelsen mindre smertefull. Dere hadde en flott tid, og dere kan fortsette å være venner. Ikke dra det ut lenger enn du trenger; minn dere selv på hvor gøy det var, gi hverandre en siste klem og si farvel.

Les også: ELLEs store årshoroskop for 2024 

Powered by Labrador CMS