horoskop

Sommerhoroskop for Løven 2024

Slik blir sommeren 2024 for Løven!

Publisert

Kjærlighetshoroskop for Løven sommeren 2024:

Dette er en av de somrene der Venus er noen få grader foran sola når de beveger seg gjennom stjernetegnene, så hjertet ditt ligger hakket foran hodet ditt, for å si det sånn. Du vil oppleve at du er klar for å sette romantikk og fantasi foran praktisk sans og erfaring, noe som er ganske uvanlig for deg å være – og naturligvis gjør det en slags sommerforelskelse desto mer sannsynlig.

En uvanlig samhandling mellom planeter i slutten av juli gir deg en unik relasjonsmulighet. Hva den tilbyr er veldig vagt, uten bestemte mål eller fordeler, men likevel appellerer den sterkt til deg. Du aner ikke hvor det vil ta deg, eller hvordan det vil utvikle seg på lang sikt, men på en eller annen måte øker det bare tiltrekningen, uten at du kan forklare hvorfor. Du føler også at dette kan være den siste sjansen du noen gang får til å gjøre noe slikt, og du har rett; det er det. Og som om ikke det var nok, byr også Pluto på en utfordring, idet han ser rett over på deg fra ditt motsatte tegn. Han viser deg at dette er et forhold med et element av risiko, ett som kan ha uforutsette langsiktige konsekvenser, eller som, av en eller annen grunn, kan være forbudt for deg. Men slike advarsler får bare hele satsingen til å virke enda mer uimotståelig ... Hva er livet til, sier du til deg selv, om ikke du skal ta noen sjanser en gang i blant?

De neste ukene er et kaleidoskop av nye opplevelser, og hver av dem åpner dører til framtiden som du aldri visste eksisterte. Du blir fullstendig trollbundet av det, og tar deg selv i å legge planer som strekker seg langt fram, uten den minste tanke på vanskeligheter eller fiasko. Dette er Løvens selvtillit på sitt beste, matet av nye justeringer fra de ytre planetene, som oppmuntrer deg til å utvide horisonten din som aldri før. Oppstår det problemer, føler du deg sikker på at du klarer å løse dem, og hvis det er økonomiske hindringer, er du like sikker på at du vil kunne finne pengene et sted. Det hele er som en drøm som utfolder seg rett foran deg; og, hvis du hadde kunnet evne å ta et skritt tilbake og betrakte det hele fra et logisk synspunkt – som den drømmen det er – ville det kollapse, men det gjør du ikke.

Det som til slutt bringer deg tilbake til virkeligheten er kostnaden av å jage drømmen din. Du innser at denne romansen – enten det handler om en person, en idé, eller begge deler – koster deg mye penger, så du stopper en stund for å ta et blikk på hvor langt du har kommet, hva du har oppnådd, og om du har råd til å fortsette. Som alltid i august, vipper den planetariske vekten i livet ditt fra det personlige til det økonomiske, og denne gangen har du Saturn i den delen av diagrammet som har med langsiktige utgifter å gjøre. Han forteller deg at du sannsynligvis har brukt nok. Også Pluto har endret posisjon, så følelsen av risiko og eventyr er ikke lenger der. 

Det som virket så forlokkende for noen måneder siden, er redusert til bare en ekstravagant nytelse som du lett kan leve uten. Summa summarum er du glad for at du slutta da du gjorde det.

Les også: ELLEs store årshoroskop for 2024 

Powered by Labrador CMS