horoskop

Sommerhoroskop for Krepsen 2024

Slik blir sommeren 2024 for Krepsen!

Publisert

Kjærlighetshoroskop for Krepsen sommeren 2024:

Fortiden er et kjent sted å trekke seg tilbake til, fordi vi føler at vi allerede har håndtert den. Men samtidig er det lett å gå seg vill i det, og det kan være dette som skjer med deg denne sommeren.

 Stemningen som de ytre planetene skaper i løpet av de kommende månedene, er veldig søt og nostalgisk, og som en følsom person i et vanntegn, vil du naturligvis fange opp dette. Men i stedet for bare å smile for deg selv over minnene det vekker, overgir du deg fullstendig til det denne sommeren.

I sentrum av alt dette finnes et gammelt forhold, en kjærlighet fra fortiden som uventa dukker opp igjen. I årene som har gått siden dere var sammen, har dere polert minnet om den gamle kjærligheten deres slik at den har blitt feilfri. I tankene dine var alt perfekt, og ekspartneren din hadde overhodet ingen feil. Hvis det bare ikke hadde tatt slutt da det gjorde det, sier du til deg selv. Selvfølgelig er virkeligheten annerledes: Partneren din var, og er fortsatt, en blanding av godt og mindre godt, akkurat som alle andre. Men det er ikke det du vil høre, så du dyrker de gylne minnene dine. Og når dere møtes igjen denne sommeren, er det de perfekte egenskapene du ser først, fordi det er dem du leter etter.

 Årene som har gått ser ikke ut til å spille noen rolle – så snart øynene deres møtes, skjer magien på nytt. Og enda bedre: Følelsene mellom dere er gjensidige. Du er sannsynligvis den mest entusiastiske, men eksen din er mer enn glad for å se deg, og har som deg en haug med minner fra gode stunder sammen som gjerne bør gjenoppleves. Så hele veien gjennom juli og august gjenskaper dere forholdet, og blander gamle følelser med dagens ressurser for å skape noe som virker enda lysere og morsommere enn originalen, akkurat som en moderne nyinnspilling av en gammel film. Og for det meste av den tiden er det fint og alt du hadde håpet det skulle være.

September blir imidlertid annerledes. Etter å ha plukket opp forholdet der du la det fra deg for alle de årene siden, har du nå flytta det framover. Kanskje du føler at du ikke har så mye tid som du hadde før, og at hvis du vil ta det til det logiske neste stadiet, bør du gjøre det jo før, jo heller. Dere begge har sannsynligvis andre forholdshistorier bak dere, og dere prøver veldig hardt å gjøre dette til den ene som fungerer, muligens den dere burde hatt hele tiden. Men kanskje dere prøver for hardt, og det er ikke lett å omskrive historien. 

Nå vil dere begge ha lagt merke til hvor mye dere har forandret dere gjennom årene, og hvordan dere faktisk ikke er en perfekt match, bare to mennesker som er glad i hverandre og har litt felles historie. Innerst inne er det fortsatt store forskjeller mellom dere. De var der før, og de er der fortsatt – og måneformørkelsen 18. september vil vise dem veldig tydelig. Samtidig glir Pluto tilbake til relasjonssektoren i diagrammet ditt for å hviske et stille «nei» til eventuelle planer for å fortsette forholdet. 

Til slutt vil dere begge være enige om at det var morsomt å se hverandre igjen og gjenoppleve de beste øyeblikkene deres sammen, men selv om dere kan forbli venner, ville det ikke fungert for dere å satse på en framtid sammen.

Les også: ELLEs store årshoroskop for 2024 

Powered by Labrador CMS